Tervetuloa Blickle Räder+Rolleniin

Perheyritys vuodesta 1953

Olemme vuosikymmenestä toiseen yksi johtavista pyörävalmistajista. Se edellyttää vanhaa ja uutta: luotettavuutta ja innovointia. Blickle on valmistanut korkealaatuisia pyöriä jo vuodesta 1953 ja on yksi alan suurimmista toimijoista maailmanlaajuisesti tuotantomäärissä, valikoimassa ja laadussa mitattuna.

Tavoitteemme on yksinkertainen: kehittää paras pyörä jokaiseen käyttökohteeseen. Keksimme pyörän uudelleen joka päivä – apunamme ovat loistavat ideat, vahva innovointi, materiaali- ja valmistustekniikan osaaminen, luova ajattelu, pitkä kokemus sekä motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät.

Päätoimipaikkamme on Rosenfeldissä Saksan Schwabenissa, mikä kertoo sitoutumisesta saksalaisiin juuriimme ja laatuun. Hyödynnämme uusinta valmistustekniikkaa ja automaatiota. Blickle tunnetaan ympäri maailman korkealaatuisten, pitkäikäisten ja huoltovapaiden pyörien valmistajana – Made in Germany.

Maailmanlaajuinen edustus

Kansainvälisesti toimiva Blickle-konserni työllistää yli 1.200 henkilöä, joista yli 900 työskentelee yhtiön päätoimipaikassa Saksan Rosenfeldissä. Lisäksi Blicklellä on 18 omaa myyntiyhtiötä Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa ja muita edustajia varastoineen yli 120 maassa ympäri maailman. Ympäristösitoumuksemme ansiosta meille myönnettiin vuonna 2012 ISO 14001 -sertifikaatti, joka vahvisti entisestään Blicklen mainetta eteenpäin katsovana ja ympäristötietoisena yrityksenä.

Blickle-tuotehaku

Blickle ErgoMove®

Ergonomic and safe e-mobility solutions for every working person
Kontakt icon

Tarvitsetko apua?

+358 9 540 7520

 

Myyntipalvelumme ja -edustajamme ovat tukenasi. Soita

 

tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Blicklen yritysesittelyvideo

Tutustu Blicklen toimintaan kurkistamalla kulissien taakse. Esittelemme sinulle yrityksen kaikki osa-alueet. 

Voiko pyörän keksiä uudelleen?

Me Blicklellä teemme niin joka päivä.

Blickle-uutiset

Ajankohtaisia uutisia Blicklen pyöristä löydät uutisosiostamme. Uudet tuotteet, tapahtumat, messut – täältä saat tiedon kaikesta!

Blickle uusi rakennus

Blickle sijoittaa tulevaisuuteen

25.02.2022
Uuden polyuretaanitehtaan ja hallintorakennuksen rakennushankkeet etenevät suunnitellusti
Rolf Hölle

Safety First

12.07.2021
Tuotekehitysjohtaja Rolf Hölle kertoo we innovate -lehdessä, millaisiin vaatimuksiin Blickle-pyörät joutuvat sisälogistiikassa vastaamaan.

Blickle Live – maailmanlaajuisesti

Edustamme useilla messuilla ympäri maailman. Tiedot seuraavista messutapahtumista löytyvät täältä. Tule tapaamaan meitä!

Logo Salon Industriel de Québec-messut
Centre de Foires de Québec 250 Boulevard Wilfrid-Hamel Québec (QC) G1L 5A7 Canada
Québec, Canada
Ura Blicklellä

Ura Blicklellä

Löydä itsellesi sopiva työ

Osaaminen ei tunne rajoja

Tuotanto: Saksassa. Jakelu: kaikkialla maailmassa.