Aina varmaa pitoa

Blickle laajentaa vaunulukkovalikoimaansa.

Vaunulukot kiinnittävät kuljetuslaitteet ja liikkuvat käyttölaitteistot varmasti ja luotettavasti paikalleen. Toisin kuin nostojalat, vaunulukot estävät vaunujen liikkumisen yksinkertaisella ja voimaa säästävällä lukitusvivun käytöllä, ilman että vaunuja tarvitse nostaa. Tähän asti Blicklen valikoimaan kuului jo kokonainen paletti raskaita, suurella kiinnityslevyllä varustettuja vaunulukkoja, joita käytettiin ennen kaikkea raskaan sarjan sovelluksissa.

Markkinoiden vaatimuksesta Blickle on laajentanut vaunulukkoperhettään tarjoamalla uusia versioita kevyempään käyttöön – pääasiassa pienillä kiinnityslevyillä pyörän halkaisijan ollessa 100-125 mm: FF 100-1 ja FF 125-1. Näitä käytetään lähes kaikilla sellaisilla aloilla, jotka edellyttävät paikallaan pysymistä, ja ne soveltuvat erityisesti sisälogistiikan kuljetusvaunuille, työpöydille ja kokoonpanolinjojen mukana kulkeville vaunuille, mutta myös jousitetuilla pyörillä kulkeville koneille ja vaunuille. Verrattuna tähänastisiin raskaisiin kiinnityslevyllisiin vaunulukkoihin uudet versiot eivät jää lukitusvoimassa vähääkään jälkeen. Sopivien kääntö- ja kiintopyörien kanssa käytettäessä puristusvoima lattiaa vasten on noin 60 kilogrammaa.

Vaunun painosta riippumatta vaunulukkojen käyttöön tarvitaan aina vain vähäinen voima. Lisäksi ne pysyvät tasaisilla lattioilla paremmin paikallaan kuin kovalla juoksupinnalla varustetut jarrulliset vakiopyörät.

Yleensä tarvitaan vain yksi vaunulukko yhtä laitetta kohden. Toisin kuin tavanomaisissa kuljetusvaunuissa, joissa on kaksi lukittavaa pyörää, paikalleen kiinnittämiseen tarvitaan vain yksi liike. Tämä säästää toistuvassa käytössä selvästi aikaa. Kun pyörien sijoitteluun kuuluu kaksi kiinto- ja kaksi kääntöpyörää, lukot asennetaan yleensä kahden kääntöpyörän väliin. Vaunulukot soveltuvat myös vinoneliömäiselle pyörien sijoittelulle tai vaunujen hinauksessa käytettäville, korkeammalle sijoitetuille kiintopyörille. Käytettäessä vaunulukko joustaa sisäänpäin jopa kymmenen millimetriä. Vaunu ja kuljetettava tavara ovat näin aina luotettavasti paikallaan. Uudet versiot, joiden levykoko on monissa sovelluksissa käytetty 100 x 85 millimetriä, ovat yhdistettävissä Blickle-runkosarjoihin LE, L ja LK. Pyydettäessä on saatavana lisää malleja.

Uusien vaihtoehtojen ansiosta Blickle voi nyt tarjota suuren valikoiman vaunulukkoja kaikille sarjoille. Ainutlaatuinen valikoima täydentää loistavasti innovatiivisia logistiikkaratkaisuja ja varmistaa Blicklelle etusijan markkinoilla.

Tutustu tästä Blicklen tuotevalikoiman kaikkiin vaunulukkoihin.