Herkkien kuormien varovainen kuljetus

Uusi pehmytkumisarja Blickle SoftMotion

ALES-POES

Monilla eri aloilla vaaditaan pyöriltä erittäin hyvää vaimennusta, oli kyseessä sitten tarjoiluvaunu ravintola-alalla tai iskuherkkien komponenttien kuljetus elektroniikkateollisuudessa. Herkkiä tavaroita ei tule suojata ainoastaan iskuilta ja tärinältä, vaan myös melutaso halutaan pitää mahdollisimman matalana.

Blickle on kehittänyt uudet POES- ja ALES-pyöräsarjat erityisesti näihin vaatimuksiin. Paksu ja käyttötarkoitukseen erityisen hyvin muotoiltu kulutuspinta on valmistettu korkealaatuisesta elastisesta Blickle SoftMotion -umpikumista.

55° Shore A -kovuinen materiaali tarjoaa erittäin hyvän elastisuuden ja samanaikaisesti alhaisen vierintävastuksen. Juoksupinta vaimentaa luotettavasti pinnan epätasaisuudet pitäen ajon rauhallisena. Toisin kuin muissa kumiseoksissa ei harmaa jälkiä jättämätön kulutuspinta jätä jälkiä kulkureiteille.

Koska rengas vulkanoidaan kummassakin sarjassa tukevasti pyörän keskiöön, kestävät pyörät sivuttaisia kuormia erittäin hyvin. POES -sarjan pyörän keskiö on murtolujaa polyamidia, ALES -sarjan pyörän keskiö taas painevalettua alumiinia.

Pyörien kantavuus vaihtelee mallista riippuen 120 - 350 kilogramman välillä. Kestovoidellut kuulalaakerit pyörän akselissa ja ja kääntökehässä huolehtivat luotettavasta ja normaaleissa olosuhteissa huoltovapaasta käytöstä.

Yksittäiset tuoteversiot löydät online-luettelostamme.