top-100

Blickle 100 parhaan joukossa

Saksassa on paljon yrityksiä, joiden liikevaihto on kasvanut viime vuosina selkeästi keskivertoa enemmän. Suurin osa yrityksistä on keskisuuria yrityksiä, jotka toimivat Saksan talouden moottoreina työllistämällä Saksassa yli 15 miljoonaa ihmistä. Yritykset toimivat eri aloilla tai kokeilevat rohkeasti uusia mahdollisuuksia, jopa erittäin menestyksekkäästi. Blickle on yksi niistä yrityksistä, jotka on listattu 100 nopeimmin kasvavan keskisuuren yrityksen joukkoon.

”Wirtschaftswoche”-lehti julkaisi viime viikolla luettelon nopeimmin kasvavista saksalaisista kansainvälisistä markkinajohtajista vuosina 2002-2012. Yritysten liikevaihto oli väliltä 50 miljoonaa ja miljari euroa.

Toimitusjohtajana toimiva osakas Reinhold Blickle on ylpeä yrityksestään. Blickle on kasvanut keskimäärin 7,1 % vuodessa vuosina 2002-2012, pankki- ja finanssikriiseistä huolimatta. Nykyisin yrityksen liikevaihto on yli 158 miljoonaa euroa ja kasvua on ollut vuonna 2014 noin 14 %.

Mikä tekee nykyisin yli 750 henkilöä työllistävästä yrityksestä niin menestyksekkään? ”Mottomme on aina ollut ”we innovate mobility”, mistä johtuen investoimme jatkuvasti uusiin teknologioihin ja valmistusjärjestelmiin kasvattaen samalla kansainvälistä myyntiverkostoamme”, toteaa Reinhold Blickle. Hyviä esimerkkejä siitä ovat tytäryhtiöt Kiinassa ja Turkissa. ”Markkinat ovat voimakkaasti kasvavia markkinoita ja näemme niissä suurta potentiaalia Saksassa valmistettujen ”Made in Germany” -laatuisten pyörien kysynnän kasvaessa samalla.”

Blicklellä on nykyisin maailmanlaajuisesti 16 omaa myyntiedustustoa ja Blickle toimittaa tuotteitaan 120 eri maahan. ”Haluamme olla lähellä asiakkaita ja panostaa laatuun ja lyhyisiin toimitusaikoihin.” Uusia laajoja investointeja on suunniteltu myös Rosenfeldin päätuotantolaitokseen.