Focus Special Mention -palkinto

MOVElle myönnetään Design Center Baden-Württembergin palkinto

Blicklen MOVE-muovipyörälle myönnettiin 26. syyskuuta 2014 Ludwigsburgissa vielä toinenkin palkinto. Blicklelle myönnettiin Red Dot Award -muotoilupalkinnon lisäksi myös kansainvälinen Designpreis Baden Württemberg -muotoilupalkinto, joka tunnetaan myös nimellä Focus Open.

MOVE sai ”Focus Special Mention” -maininnan luokassa ”Lääketieteellisten välineiden varusteet”. Yhteensä 230 kilpailuun lähetetyn tuotteen joukosta 31 tuotteelle myönnettiin ”Focus Special Mention” -palkinto. Sen lisäksi 13 tuotteelle myönnettiin ”Focus Gold”- sekä 35 tuotteelle ”Focus Silber” -kunniamaininta. Focus Openin tekee eritykseksi se, että kyseessä on valtionpalkinto, jonka myöntää finanssi- ja talousministeriö. Kilpailussa palkitut tuotteet ovat näkyvillä Ludwigsburgin Information Kunst -museossa (MIK). Tämänvuotisen Focus Open -kilpailun voittajat ovat esillä 9. lokakuuta 2014 asti.

Muovinen kaksoispyörä on kehitetty yhteistyössä Pforzheimissa sijaitsevan arvostetun suunnittelutoimiston kanssa. MOVE-kaksoispyörien sileän muovipinnan ansiosta puhdistus on helppoa ja ne täyttävät lääketieteen alan hygieniavaatimukset. Pyörän etuna on sen pieni kääntösäde sekä kompakti korkeus. MOVE-kaksoispyöriä on saatavana kahta kokoa pyörän halkaisijoilla 125 ja 150 mm ja useina eri värivaihtoehtoina sekä useilla eri kiinnitysmahdollisuuksilla.