Sähköinen-käyttölaitekonsepti

Blicklelle myönnettiin handling awards 2015 -palkinto

Sähköinen käyttölaitekonsepti vakuutti vaativan tuomariston

Handling-portaalin toimittajaraati myönsi yhdessä messujen järjestäjän P. E. Schallin kanssa jo toisen kerran ”handling award” -palkinnon. Kilpailu on tarkoitettu kaikille valmistajille, jotka valmistavat mekaanisia, sähköisiä ja mekatronisia ratkaisuja tehdasautomatisoinnin ja yritysten sisäisten toimintojen optimoinnin tarpeisiin.

Alan ammattilaisista koostuva riippumaton tuomaristo valitsi Blicklen sähköisen käyttölaitekonseptin kategorian ”Varastointi, keräily, pakkaus ja kuljetus” voittajaksi.

Blicklen sähköinen liikkeellelähtöapu on modulaarinen käyttölaitejärjestelmä, joka sopii mitä erilaisimpiin kuljetuslaitteisiin ja perävaunujärjestelmiin. Jopa kahden tonnin painoiset laitteet liikkuvat kevyesti.  
Korkea työntövoima (120 daN) mahdollistaa kuljetuslaitteen/perävaunun voimia säästävän liikkeellelähdön. Käyttöhenkilökunnan fyysinen rasitus yrityksen sisäisessä materiaalinkuljetuksessa pienenee huomattavasti selvästi pienemmän voimantarpeen ansiosta manuaaliseen työntämiseen verrattuna. Se estää lihas- ja tukielinperäisiä sairauksia ja laskee siten sairauspäivistä aiheutuvia kustannuksia. Ergonomian ja terveyden suojaamisen rooli työpaikoissa kasvaa yhä merkittävämmäksi, eikä pelkästään demografisista syistä.
Blicklen liikkeellelähtöapu on sen lisäksi vielä erittäin helppo ja intuitiivinen käyttää ja se täyttää erittäin korkeat turvavaatimukset.

Järjestelmä mahdollistaa jopa 500 liikkeellelähtöä akun ollessa ladattuna täyteen. Sen lisäksi akut latautuvat liikkeessä. Sen ansiosta lataaminen latauslaitteella on tarpeen vain poikkeustapauksissa.  

Käyttämällä valmiita merkkikomponentteja (moottoreita, ohjauksia, käyttöelementtejä, akkuja) saavutetaan suuri luotettavuus ja käyttölaitejärjestelmän hyvä hinta-laatusuhde.