Maailmanuutuus: jälkiä jättämättömät antistaattiset umpikumirenkaat

Blickle tuo jälkiä jättämättömän pyörän antistaattisena mallina markkinoille

Antistaattiset pyörät ovat keskeinen systeemikomponentti erilaisissa käyttökohteissa. Esimerkeiksi lukeutuvat lääkintätekniikka, elektroniikkateollisuus, autoteollisuus ja sairaalat. Lähtökohtaisesti pyörät asennetaan erilaisiin kuljetusvaunuihin. Niillä estetään elektrostaattiset purkaukset, jotka voivat vahingoittaa vaunua itsessään, sillä kuljetettavaa herkkää materiaalia tai vaunun käyttäjää.

Tähän asti on ollut tyytyminen siihen, että vain mustia kumirenkaita on ollut tarjolla „antistaattisena“. Nämä kuitenkin jättävät useaan lattiamateriaaliin epätoivottuja mustia jälkiä. Erityisesti korkeiden hygieniavaatimusten vallitessa, kuten esimerkiksi sairaaloissa, aiheutuu näistä jäljistä kohonnutta puhdistustarvetta ja siten myös kustannuksia.

ALEV_140_Punkt vorne

Ainutlaatuinen yhdistelmä

Blickle on nyt kehittänyt ALEV-pyöräsarjaan antistaattisen vaihtoehdon, jossa juoksupinta on elastista jälkiä jättämätöntä umpikumia. Tämä yhdistelmä on kumipyörien osalta todellinen innovaatio. Kovuudella 65° Shore A ja 10^7 Ohmin standardin mukaisella vastuksella ei tämä pyörä jätä mitään ajojälkiä. Pyörät eivät ainoastaan vähennä loukkaantumisen ja vikaantumisen vaaraa, vaan ne myös lisäävät puhtautta käyttöalueellaan.


Kaikki samassa paketissa: ajomukavuus, puhtaus ja suojaus!

Kaikilla postiivisilla ominaisuuksillaan, kuten värinänvaimennus, lattiaystävällisyys, korkea kantavuus, hyvä ajomukavuus ja useiden aggressiivisten aineiden kesto, tämä pyörä ei sovellu ainoastaan herkkään ympäristöön, vaan myös hyvin laajalle käyttöalueelle. uusi pyörämalli on saatavana halkaisijoilla 100, 125, 160, 200 ja 250 millimetriä.

Blicklen valikoima käsittää tämän uutuuden lisäksi kattavan valikoiman muita antistaattisia ja puolijohtavia pyöriä Useiden pyörän keskiön ja juoksupinnan materiaalien ja niistä johtuvien ominaisuuksien vuoksi löytyy lähes jokaiseen käyttötarpeeseen sopiva pyörä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen sähköpostitse osoitteeseen.

Meidän Lataus-toiminnossa voit ladata esitteen yksityiskohtaisine tietoineen.