Uutiset-laajennus korkeavarasto

Korkein rakennustyömaa Zollernalbin alueella Baden-Württembergissä on aikataulussa

Kuten jo aiemmin mainittiin, Blickle Räder+Rollen rakentaa toisen uuden korkeavaraston yrityksen toimipaikkaan Rosenfeldiin. Korkeavaraston kokonaiskorkeus on n. 40 metriä ja se on 13 metriä korkeampi kuin viisi vuotta sitten rakennettu lavavarasto.

Rakennustyöt ovat sujuneet Rosenfeldin teollisuusalueella täysin aikataulussa. Rakennusprojekti aloitettiin jo toukokuun alussa, jolloin aloitettiin perustuksen ja sprinklerialtaan rakennus. Heinäkuussa rakennustyömaalle toimitettiin 80 cm:n paksuista pohjalevyä varten 1 500 kuutiota betonia, mikä vastaa 20 täyden omakotitalon betonimäärää. Juuri parhaillaan asennetaan hyllyjen teräsrakennetta, minkä jälkeen voidaan asentaa katto- ja seinäelementit. Rakentamiseen käytetään n. 1 300 tonnia terästä. Lokakuussa on tarkoitus asentaa kuljetintekniikka sekä asentaa hyllykköhissit.

Rakennustöiden on tarkoitus valmistua tämän vuoden loppuun mennessä, jotta varaston voi ottaa käyttöön jo vuoden 2016 alussa. Täysautomaattisen korkeavaraston myötä yritys valmistautuu tulevaisuuteen. Varastokapasiteetti Rosenfeldissä kasvaa yli 28 000 lavapaikan myötä yli 43 000 lavapaikkaan.