Päivitys: Tämänhetkinen koronatilanne – Blickle on edelleen täysin toimituskykyinen

31.03.2020 - Voidaksemme suojata työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla, olemme viime päivinä ottaneet uusia suojatoimenpiteitä käyttöön. Useat osastomme, niin tuotannossa kuin hallinnossakin, työskentelevät kahdessa toisistaan erotetussa työvuorossa. Sen lisäksi käytössä on etätyöt, kun se vain on mahdollista.

Näillä toimenpiteillä ei ole kuitenkaan mitään vaikutuksia toimituskykyyn ja tavoitettavuuteen. Kuten aina ennenkin, on tuoteneuvontamme ja myyntimme totuttuihin aikoihin palveluksessanne. Tuotantomme pyörii kaikilla tuotealueilla kitkatta ja komponenttien sekä materiaalin saatavuus on varmistettu. Tällä hetkellä emme näe saatavuuteen ja toimituskykyymme edelleenkään mitään rajoituksia.

Tässä yhteydessä haluammekin sydämellisesti kiittää kaikkia asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme ja työntekijöitämme erityisistä suorituksistanne ja osoitetusta uskollisuudesta. Juuri tällaisessa tilanteessa on erityisen tärkeää, että pidämme yhtä ja voitamme vaikean ajan esiin tuomat haasteet.

Pidämme teidät jatkossakin ajan tasalla ja vastaamme esiin nouseviin kysymyksiin. Pysykää terveenä!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

20.03.2020 - Pyöriemme korkean « Made in Germany » -laadun sekä ratkaisukeskeisen osaamisemme ohella erityisesti pyöriemme saatavuus ja nopeat toimitusajat ovat luoneet maineemme ja asemamme pyörien ensiluokkaisena maailmanlaajuisena toimittajana.

Huomioiden koronaviruksen vaikutukset tuotanto- tai toimituskykyyn voimme ilmoittaa, että Blickle pystyy edelleen takaamaan tuotteidemme saatavuuden ja nopeat toimitukset. Johtuen hyvin kattavasta omasta valmistuksesta Saksan Rosenfeldissä sekä raaka-aineiden osalta suuresta varastointiasteesta emme näe tällä hetkellä mitään rajoituksia saatavuudessa tai toimituskyvyssämme.

Luonnollisesti kumppaniemme ja työntekijöidemme terveys on prioriteettien kärjessä. Vaikuttaaksemme koronaviruksen leviämisen estämiseen olemme ryhtyneet laajamittaisiin suojaustoimiin esimerkiksi etätöiden osalta, ja seuraamme tilanteen kehittymistä huolellisesti.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne puhelimitse tai sähköpostitse.