LogiMat2015

Osallistuminen LogiMAT 2015 -messuille oli menestys

Blickle osallistui 10.-12. helmikuuta 2015 jälleen yksille maailman suurimmista sisälogistiikkamessuista, Stuttgartissa järjesteytille LogiMAT-messuille.

Esiintymisen keskipisteessä oli varta vasten LogiMAT-messuja varten kehitetty demovaunu, jossa oli itse kehitetty Blicklen käyttölaitekonsepti. Sähkökäyttöiset pyörät pienentävät liikkeellelähdössä tarvittavaa voimaa huomattavasti. Ja Blicklen pyörien korkean kantavuuden ansiosta kuljetusvaunua voi liikuttaa ja ohjata hallitusti myös suuressa kuormituksessa.

Sen lisäksi vierailijat olivat erittäin kiinnostuneita myös Blicklen rumpu- ja turvajarruista. Niillä on erittäin suuri jarrutusvoima voimantarpeen pysyessä kuitenkin pienenä. Jarruja voi kättää eri ohjausvälineillä, kuten tangolla tai vaijerilla. Suljetun rungon ansiosta jarrukengät on suojattu korroosiolta ja likaantumiselta, mikä takaa jarrun tehon kosteudesta ja ajoradan likaantumisesta huolimatta. Molempia jarrujärjestelmiä saa sekä kääntöpyörinä että kiintopyörinä ja niitä voi käyttää ennen kaikkea suurempien massojen hidastamiseen ja lukitsemiseen.

Toimitusjohtajana toimiva osakas Reinhold Blickle oli tyytyväinen viimeisenä messupäivänä: ”Ilahduimme niistä lukuisista keskusteluista, joita kävimme kiinnostuneiden vierailijoiden ja asiakkaiden kanssa. Pystyimme myös luomaan monia mielenkiintoisia kontakteja messujen aikana.”