Juhla tj Wager

Blicklen toimitusjohtaja juhlii 40-vuotista työuraansa Blicken palveluksessa

Toimitusjohtaja Walter Wager juhli 1. heinäkuuta Rosenfeldissä 40-vuotista työuraansa yrityksen palveluksessa.

Toimitusjohtaja Reinhold Blickle kertasi lyhyesti Walter Wagerin koko työuran Blicklellä. Walter Wager siirtyi Württembergische Verwaltungs- und Wirtschaftsakademie -oppilaitoksesta valmistuttuaan suoraan Blicklen palvelukseen 1. heinäkuuta 1974. Hän siirtyi vasta 22-vuotiaana kirjanpito-osaston johtoon, minkä jälkeen hänet nimitettiin talous- ja laskutusosaston päälliköksi. Wager toimi yrityksen hyvän tuntemuksensa ja erinomaisen teknisen ymmärryksensä ansiosta monia vuosia myös nousussa olevan yrityksen myyntipäällikkönä. Hänelle myönnettiin prokuraoikeudet vuonna 1991 ja 10. tammikuuta 2005 Wager nimitettiin toiseksi toimitusjohtajaksi Reinhold Blicklen rinnalle.

Reinhold Blickle painotti toimitusjohtajan roolia Blickle-yritysryhmittymän nousussa alansa johtavaksi yritykseksi. ”Walter Wagerilla on ollut suuri merkitys sille, että Blickle on tänään sellainen yritys kuin se on”, hän totesi. Vuonna 1974 Wagerin aloittaessa yritys työllisti 88 maailmanlaajuisesti. Nykyisin Blicklen henkilökuntaan kuuluu yli 700 työntekijää 16 eri maassa.

Walter Wager kiitti puheessaan Reinhold Blickleä ja koko Blickle-perhettä häneen kohdistetusta luottamuksesta. Hän kiitti samalla myös kaikkia työntekijöitä hyvästä yhteistyöstä 40 vuoden aikana ja toivoi jatkavansa tehtävässään vielä joitain vuosia.