Hygieeniseen käyttöön – uusi POBS -pyöräsarja

Puhdas ratkaisu myös kosteisiin olosuhteisiin

Olipa kyse sitten leipomosta, lihateollisuudesta, elintarvikkeiden kuljetuksesta tai suurkeittiöstä – koko elintarviketeollisuudessa on hygienia ensimmäisellä sijalla.

grosskueche Alalla on tähän saakka yleisesti käytetty kovia muovirenkaita, jotta korkeat hygieniavaatimukset täyttyisivät. Pyörät eivät saa jättää ajojälkiä lattiaan, eikä vahingoittua kosteimmissakaan olosuhteissa veden vuoksi. Muovipyörien haittapuoli on selvästi kuultavissa oleva ajomelu ja kuljetettavan materiaalin puutteellinen vaimennus.

Polyuretaanijuoksupinnan edut ovat juuri tässä: Hiljainen ajo, lattiaystävällisyys, erinomainen vierintävastus ja erittäin korkea ajomukavuus. Puuttuvan hydrolyysin kestävyyden vuoksi ei näitä pyöräsarjoja ole aiemmin pystytty käyttämään elintarviketeollisuudessa. Jatkuvasta vesikosketuksesta johtuen korroosio syövytti pyöriä ajan kuluessa ja syntyvät hiukkaset olisivat lianneet tuotantoympäristöä.

POBS-Lenkrolle Uudella POBS-pyöräsarjalla Blickle on onnistunut yhdistämään korkealaatuisen polyuretaanijuoksupinnan positiiviset ominaisuudet korkeisiin hygieniavaatimuksiin. POBS -sarjan juoksupinta koostuu itse kehitetystä reaktiivisesta Blickle Besthane Soft -polyuretaanista, joka on sataprosenttisesti hydrolyysin- ja korroosionkestävää. Materiaali on osoittautunut myös erittäin kestäväksi monia aggressiivisia kemikaaleja vastaan. Pyörät soveltuvat myös korkeaan dynaamiseen kuormitukseen ja niiden kantavuus on jopa 500 kilogrammaa. Paksu ja pehmeä valettu juoksupinta takaa mukavan ja hiljaisen ajon, eikä jätä jälkiä tai värjäytymiä kulkureitille. Pyöräsarjaa voidaan käyttää ongelmitta -25 - +70 celcius-asteen lämpötiloissa.

Tämän sarjan kääntö- ja kiintopyörien rungot on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta krominikkeliteräksestä ja ne soveltuvat siten erinomaisesti myös kosteisiin olosuhteisiin.

Osoitettuaan toimintakykynsä lukuisissa asiakasprojekteissa, on tämä pyöräsarja otettu nyt myös Blicklen vakiopyörien valikoimaan.