Näin kakku pysyy kasassa

Blickle esittelee iba 2018 -messuilla pyörävalikoimansa elintarvike- ja hygieniasektorille

Blickle esittelee kansainvälisillä leipureiden ja kondiittoreiden iba 2018 -messuilla (Münchenissä 15.–20. syyskuuta) laajan pyörävalikoimansa elintarvike- ja hygieniasektorille. Messuvalikoiman kohokohtiin kuuluu pyöräsarja POBS, joka on esillä hallissa A1 osastolla 221. Tämä sarja sopii erinomaisesti elintarviketuotantoon ja kaikkiin hygieniakäyttötarkoituksiin sen korkean kantavuuden ja alhaisen vierintävastuksen ansiosta.

POBS_SerieBlickle tuo vakiovalikoimaansa POBS-sarjan, joka on todistetusti osoittautunut hyväksi useissa asiakasprojekteissa. Pyörän keskiö on valmistettu polyamidista, mikä tekee siitä erityisen kestävän. Elintarvike- ja hygieniasektorilla työskennellään usein kosteassa ympäristössä. Blickle tarjoaa siihen nyt sopivan ratkaisun. Pyörissä on erityisen paksu ja elastinen juoksupinta korkealaatuisesta Blickle Besthane Soft -polyuretaanielastomeerista. Tämä takaa erittäin hyvän ajomukavuuden, hiljaisen ajon ja vähäisen vierintävastuksen. Näin kuljetusvälineitä on helppoa ja turvallista kuljettaa myös kosteassa ympäristössä.

POBS-sarjan muita etuja:

• Juoksupinta on kulutusta kestävä ja värjäämätön
• pyörässä on mallista riippuen yksi tai kaksi korkealuokkaista huoltoystävällisesti kestovoideltua ruostumatonta kuulalaakeria
• pyörät ovat hydrolyysinkestäviä ja korroosionkestäviä
• pyörät kestävät hyvin aggressiivisia aineita
• lämpötilankesto on -25...+70 astetta (lyhytaikaisesti +90 asteeseen asti)

Näitä pyöriä on saatavana halkaisijamitoilla 80–200 mm ja juoksupinnan leveydellä 30–50 mm. Kantavuudet vaihtelevat välillä 140–500 kg.

Huipputason ajomukavuus SoftMotionin ansiosta
POBS_SoftmotionJos tarvitset elintarvike- ja hygieniasektorilla vaunua herkkien tuotteiden kuljettamiseen, Blicklen SoftMotion-pehmytkumipyöräsarja on oikea valinta. Se tarjoaa käyttäjälle korkean ajomukavuuden, erittäin hyvän kuljetettavan tuotteen tärinänvaimennuksen ja selkeästi hiljaisemman kuljetuksen. Korkealaatuisten elastisten umpikumipyörien ansiosta kulku sujuu kuin raiteilla. Rengas on vulkanoitu kiinteästi polyamidikeskiöön (POES-sarjassa) tai alumiinikeskiöön (ALES-sarjassa). Tämän ansiosta pyörät kestävät myös sivuttaista kuormitusta erittäin hyvin.

Paksu ja optimaalisesti muotoiltu juoksupinta takaa rauhallisen ajon. 55 Shore A:n kovuinen juoksupinta on elastinen, ja siinä on alhainen vierintävastus. Sarja on monikäyttöinen. Sitä voi käyttää esimerkiksi ravintolan tarjoiluvaunuissa tai tärinälle herkkien osien kuljettamiseen. Pyörät kestävät -25...+80 asteen lämpötiloja, lyhytaikaisesti jopa +100 astetta. Näitä pyöriä on saatavana halkaisijamitoilla 100–200 mm ja juoksupinnan leveydellä 32–50 mm. Ne soveltuvat 120–350 kg:n kantavuuksiin.