Red dot -palkinto

Muovisille kaksoispyörille on myönnetty kansainvälinen muotoilupalkinto

Rosenfeldissä sijaitseva Blickle vakuutti Red Dot Award 2014 -asiantuntijaraadin 40 jäsentä uusilla muovisilla MOVE-kaksoispyörillään.

Kilpailussa kansainväliset alan ammattilaist arvioivat ja keskustelivat yli 4 815 tuotteesta, jotka oli lähetetty 53 eri maasta. Move sai arvostetun Red Dot -laatusinetin tuotemuotoilun kategoriassa.

Schwabenissa sijaitsevan yrityksen suunnittelijat kehittivät uuden pyörän yhdessä suunnittelutoimiston kanssa. Muotoilu ja toiminta on sovitettu optimaalisella tavalla yhteen. Termoplastinen polyuretaani takaa maksimaalisen ajomukavuuden ja pienentää melupäästöt minimiin. Pyöriä on saatavilla myös ruostumattomina versioina ja puolijohtavina malleina lääketieteen alan hygienisten vaatimusten täyttämiseksi.

Muovipyörien kasvanut kysyntä antoi Blicklelle aihetta investoida omaan muovinvalmistukseen. Strategia onkin osoittautunut toimivaksi. Liikevaihto on kasvanut viime vuosina jatkuvasti. Ja myös muotoilupalkinto osoittaa, että muovinen kaksoispyörä on otettu markkinoilla hyvin vastaan. Essenissä juhlittiin 7. heinäkuuta 2014 kansainvälisesti tunnetun tuotekilpailun päätöstilaisuutta ja Red Dot Award -palkintojen jakoa. Muovinen kaksoispyörä on Red Dot -museon voittajatuotteiden näyttelyssä esillä laajalle yleisölle neljän viikon ajan. Sen jälkeen pyörä siirtyy talon jatkuvaan näyttelyyn.