Vastustus on turhaa!

Uusi pyöräsarja, jossa on optimoitu juoksupinnan muotoilu

Blickle on kehittänyt ALB-pyöräsarjan sisälogistiikan vaativiin käyttökohteisiin. Sarjan tekee erityiseksi ohut ja korkealaatuinen juoksupinta, jonka muotoilu on optimoitu. Pyörät sopivat siksi suuriinkin nopeuksiin ja ne mahdollistavat helpon käsiteltävyyden pienen kääntö- ja vierintävastuksensa ansiosta.

Huomattavasti pienempi kääntö- ja vierintävastus

Pyöräsarja on suunniteltu yritysten sisäisiin materiaalisiirtoihin esimerkiksi autoteollisuudessa. Suuren kantavuutensa ansiosta nämä pyörät sopivat erityisen hyvin automaattisiin kuljetusvaunuihin. Tämä Blicklen pyöräsarja sopii yhtä hyvin myös käsikäyttöisiin ratkaisuihin, kuten perinteisiin kuljetusvaunuihin. Verrattuna muihin polyuretaanipyöriin, näiden pyörien vierintävastus on 40 prosenttia pienempi ja kääntövastus miltei 60 prosenttia pienempi. Näin myös raskaita kuormia on helppo liikutella ja ohjata käsin. Tämä auttaa tekemään sisälogistiikasta ergonomisempaa ja tehokkaampaa.

ALB-pyörää on saatavana 100-250 mm halkaisijoilla. Juoksupinta on valmistettu korkealaatuisesta, reaktiovaletusta Blickle Besthane® -polyuretaanielastomeerista. Korkean dynaamisen kuormitettavuuden lisäksi materiaali tarjoaa myös muita etuja: se on erittäin lattiaystävällinen, kulutusta kestävä, hiljainen ja jälkiä jättämätön. Pyörän keskiö on alumiinipainevalua ja siinä on kaksi kestovoideltua kuulalaakeria. Siksi pyörät ovat pitkäaikaisessa käytössä luotettavat eivätkä tarvitse huoltoa.

ALB-sarjasta löytyy luonnollisesti kääntö- ja kiintopyörä vaihtoehdot myös raskaisiin tarpeisiin.

Keskiraskaan sarjan kääntöpyörien kääntökehä on dynaamisesti muokkauslujitettu, mikä pienentää välystä ja takaa herkkäliikkeiselle kääntökehälle pitkän käyttöiän. Näitä runkosarjoja on saatavana 200-500 kg kantavuuksille.

Raskaan sarjan pyörien rungot on valmistettu paksusta ja lujasta teräksestä ja niillä saavutetaan jopa 900 kg kantavuus.

Molempia vaihtoehtoja on saatavana myös erilaisilla lukitus- ja varvassuojavaihtoehdoilla.