Blicklen teollisuuspyörät

Saksan Rosenfeldissä sijaitseva Blicke Räder+Rollen on teollisuuspyörien asiantuntija, jonka valikoimiin kuuluu laaja valikoima erilaisia kääntöpyöriä ja kiintopyöriä.  Vakiotuotevalikoimaan kuuluu yli 30 000 erilaista pyörää eri sovelluksiin ja lähes kaikille aloille. Pyörien kantavuus on 20 - 50 000 kg.  Kaluste- ja kuljetuslaitepyörien ja raskaan sarjan kääntöpyörien lisäksi Blickle valmistaa myös erityisiä teollisuuspyöriä, jotka on valmistetu muovista ja teräksestä. Sovelluksesta riippuen pyöriä on saatavana eri kiinnitystavoilla, kuten kiinnityslevyllä, keskiöreiällä, kierretapilla tai lukitustapilla.

Kaikki Blicklen teollisuusypyörät on valmistettu Saksassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Vakiomallien lisäksi Blickle voi toimittaa myös asiakkaiden tarpeiden mukaisia erikoismalleja, jotka soveltuvat teollisuuskäyttöön.

Kaikkien toimitettavien teollisuuspyörien kattava yleiskatsaus löytyy Blicklen toimitusvalikoimasta. Sopivia pyöriä voi hakea vaihtoehtosiesti myös tuotehausta.