Blicklen umpikumipyörät

Umpikumipyöriä käytetään nykyisin monissa eri laitteissa sekä sisä- että ulkotiloissa. Esimerkiksi sisälogistiikan kuljetuslaitteissa, koneissa, kuljetintekniikassa tai jäteastioissa.

Blicklen umpikumipyöriä voi käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin ja ne ovat tärinää vaimentavia, erittäin lattiaystävällisiä ja kestäviä monia aggressiivisia aineita vastaan.

Blickle on kehittänyt eri käyttötarkoitusten perusteella laajan valikoiman saumattomasti yhteensopivia tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu edullisten vakioumpikumipyörien lisäksi myös pyöriä, joissa on korkealaatuinen elastinen umpikuminen juoksupinta. Ne soveltuvat erittäin raskaille kuormille ja niillä on erittäin pieni vierintävastus.  Blicklen valikoimaan kuuluu umpikumisia pyöriä, joilla on eri kovuuksilla varustettuja juoksupintoja ja joita on saatavilla yksi- ja monikomponenttimalleina.  Mustien umpikumipyörien ohella saatavana on myös erityisiä jälkiä jättämättömiä harmaita, sinisiä tai luonnonvärisiä vaihtoehtoja. Antistaattiset ja puolijohtavat umpikumipyörät täydentävät valikoimaa.  Umpikumipyörät on varustettu valinnaisesti liukulaakereilla, neulalaakereilla tai kuulalaakereilla.

Blicklen toimitusvalikoimaan kuuluvien umpikumipyörien yleiskatsaus löytyy täältä:

Vakioumpikumipyörät

Kaksikomponenttiumpikumipyörät

Elastiset umpikumipyörät