Blickle yhdistää

Raskaan sarjan Blickle Besthane® -polyuretaanipyörä valurautakeskiöllä, GB 500x80/60K-921269

customer Asiakas

... on saksalainen vuonna 1951 perustettu yritys. Yritys kuuluu maailman johtaviin vaijeri- ja kaapeliteollisuudelle koneita tarjoaviin langanvetokoneiden ja –laitteistojen valmistajiin. Yritys tarjoaa ratkaisuja useille eri aloille valmistamalla koneita metallilangan vetoon, hehkutukseen, galvaaniseen pinnoittamiseen ja punomiseen.
Trennlinie

Vaatimukset

Aiemmin asiakas käytti pääasiassa kilpailijan valmistamia Vulkollan® -erikoispyöriä. Asiakkaan vaatimus oli, että tarjoamme pyörää joka niin mitoiltaan kuin materiaaliltaankin vastaa täysin aiempaa pyörää. Pyörän erikoisuutena on juoksupinnan V-ura, jotta sitä voidaan käyttää vaijeri- tai kaapelikoneessa kääntöpyöränä. Materiaalin ja mittojen lisäksi oli tärkeää saavuttaa hyvä kulutuskestävyys, koska pyörän urassa kulki jatkuvasti vaijeri tai kaapeli.


Trennlinie


SolutionRatkaisu

Teknisten lähtökohtien ja pitkien testien jälkeen suosittelimme valurautakeskiöistä raskaan sarjan Blickle Besthane® -polyuretaanipyörää. Tällaisessa käyttökohteessa osoittautui Blickle Besthane® olevan materiaalina täysin vastaava kuin Vulkollan®, mutta siitä koitui asiakkaalle myös hintaetua.

Trennlinie


Lopputulos

Asiakas on uusiin Blickle-pyöriin täysin tyytyväinen. Käyttämällä Blickle Besthane® -juoksupintaa ja valurautakeskiötä sai asiakas erittäin kulutusta kestävän pyörän huomattavalla hankintakustannusten säästöllä.


 

GB 500x80/60K-921269, edut ja tekniset tiedot:
• Korkea dynaaminen kuormitettavuus
• Hyvä kulutuskestävyys
• Hintaetu kilpailijaan verrattuna