Blicklen pyöriä käytetään Tukholman merialueilla toteutettavassa sähkönjakeluprojektissa

Raskaan sarjan valupolyamidipyörä GSPO 600/100PR

Customer

Asiakas

… rakentaa ja käyttää korkeajännite- ja matalajännitejärjestelmiä sekä vastaa katujen, rautateiden ja lentoliikennejärjestelmien sähkönjakelusta Norjassa ja Ruotsissa. Yrityksen ydintoiminta koostuu sähkönjakelujärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta, ohjauksesta, huollosta ja korjaamisesta. Yritys työllistää noin 350 henkilöä, ja sen pääkonttori on Norjassa.

Trennlinie

 

Käyttökohde

Pyörää käytetään korkeajännitekaapelin tukirullana kaapelikelassa, jonka koko on 4 x 7 metriä. Auki kierretty kaapeli asennetaan myöhemmin merikaapelijärjestelmään, joten se on erityisen pitkä ja raskas. Siksi asiakkaalle oli erityisen tärkeää, että pyörät kestävät jopa 20 tonnin painon. Koska työkohde on pääosin ulkona ja meren läheisyydessä, asiakas edellytti myös, että pyörien on kestettävä kosteutta, suolaista meri-ilmaa ja Ruotsin kylmiä talvioloja. Tiukasta aikataulusta johtuen ehdotustamme ei ehditty testaamaan riittävästi, mikä loi oman haasteensa projektille.



Trennlinie Solution

Ratkaisumme vakiotuotevalikoimasta

Suurten kantavuusvaatimusten vuoksi Blicklen asiantuntijat päätyivät käyttämään raskaan sarjan valupolyamidipyöriä GSPO 600/100PR. Nämä kulutusta erittäin hyvin kestävät pyörät soveltuvat käytettäviksi myös kovilla pakkasilla..


Trennlinie

Lopputulos

Asiakas vakuuttui Blicklen poikkeuksellisesta palvelusta ja perusteellisesta neuvonnasta. Nämä ajoissa toimitetut pyörät ovat nyt tärkeä osa merikaapeliprojektia, joka tuo korkeajännitevirtaa koko Tukholman alueelle.


GSPO 600/100PR -pyörien tekniset tiedot ja edut:
• Korkealaatuista, murtolujaa, sitkeää ja tiivistä valupolyamidia
• Erittäin hyvä kantavuus
• Erittäin hyvä kulutuksen kesto