Monipuolinen lahjakkuus

Keskiöreikäkiinnitteinen teräslevyrunkoinen kääntöpyörä LER-POEV 125G-(FI)-SG

Asiakas

Bedrunka+Hirth on yksi teollisuuskalusteiden ja manuaalisten työpistejärjestelmien johtavista valmistajista Saksassa. Keskisuuri yritys työllistää noin 120 henkilöä ja myy tuotteitaan Euroopan laajuisesti erikoisliikkeiden kautta.

Trennlinie

LER-POEV-Kunde

Käyttökohde

Laitevalmistaja käyttää keskiöreiällisiä kääntöpyöriä liikuteltavissa työtasoissa, laatikostoissa ja siirreltävissä työpisteissä. Loppukäyttäjä voi yhdistää liikuteltavia työkalukaappeja modulaarisen järjestelmän ansiosta haluamallaan tavalla. Tästä aiheutuu myös erilaisia painoluokkia ja kantavuusvaatimuksia. Loppukäyttäjän käyttötarkoituksen mukaan määritettyjen työtasojen pyöriä voidaan kuormittaa jatkuvasti tai niiden on ajettaessa ylitettävä esteitä, kuten hidastetöyssyjä tai liikuntasaumoja.

Asiakas ei ollut tyytyväinen tähän saakka käytettyihin kilpailijan valmistamiin pyöriin, joiden pyörän halkaisija oli 100 millimetriä. Näiden jälkiä jättämättömien harmaiden vakioumpikumipyörien kantavuus on rajallinen ja vierintävastus suhteellisen suuri. Suuremmilla kuormituksilla kumijuoksupintaan tuli usein pysyviä muodonmuutoksia, mikä vähensi ajomukavuutta merkittävästi.

Trennlinie

Ratkaisumme vakiotuotevalikoimastaLER-POEV_Loesung

Blicklen vakiotuotevalikoiman LER-POEV-sarjan keskiöreiällisillä kääntöpyörillä laitevalmistaja pystyy kattamaan huomattavasti laajemman tuotesegmentin kuin aiemmin käytetyillä kilpailijan pyörillä. Blicklen ratkaisussa pyörän halkaisija on 125 millimetriä ja se on jälkiä jättämätön harmaa elastinen umpikumirengas, minkä ansiosta kantavuus on parempi, vierintävastus selvästi pienempi ja ajomukavuus huomattavasti suurempi. Käyttötarpeen mukaan niihin voidaan asentaa stop-fix-pyörä- ja kääntölukitus, mikä takaa lisäksi parhaan vakauden. Trennlinie

Lopputulos

Blicklen LER-POEV-pyörien laajempien käyttömahdollisuuksien ansiosta asiakas voi ostaa niitä suuremmissa erissä ja hyötyä siten houkuttelevasta hintarakenteesta. Toimitukset pystytään tekemään erittäin nopeasti. Elastisten umpikumirenkaiden suuremman kantavuuden ansiosta asiakkaan lisätoivomuksille jää enemmän tilaa.

 

Tekniset tiedot ja tuotteen edut LER-POEV-125G-(FI)-SG
• Suuri kantavuus: 150 kg pyörää kohden
• Käytettävissä useampiin loppukäyttäjien käyttötarkoituksiin
• Pienempi vierintävastus ja parempi ajomukavuus
• Ei juoksupinnan pysyviä muodonmuutoksia suurilla kuormituksilla
• Nopea saatavuus