Pehmeät pyörät pitävät kuljetusmelun kurissa

Kalustekääntöpyörä, jossa keskiöreikä ja paisuntaholkkikiinnitys, pehmytkumipyörä SoftMotion LKRA-POES 102K-11-(FI)-SG-FK-E12

Asiakas

… on vuonna 1898 perustettu, perinteitä kunnioittava saksalainen leipomo. Leivintuvasta 25 toimipaikkaan laajentuneella leipomoyrityksellä on nykyään myös oma Catering-palvelu.

Trennlinie

Anwendung

Käyttökohde

Eräässä yrityksen paikallisleipomossa työnnetään astiavaunuja keskustan mukulakivikaduilla jo kello 4.30 aamulla. Siitä aiheutuu tietysti melua, mistä naapurit valittavat jatkuvasti.
Tähän asti vaunuissa oli LKRA-TPA-sarjan kalustepyörät ja paisuntaholkkikiinnitys. Melupäästöjen vähentämiseksi asiakas pyysi meiltä vaihtoehtoista pyöräratkaisua. Vaihtoehtona oli myös erään kilpailijan tarjoamat pehmytkumipyörät. Trennlinie


Ratkaisu vakiotuotevalikoimastamme

Blicklen pehmytokumipyöriä sisältävä SoftMotion-sarja (POES) vastasi asiakkaan vaatimuksiin optimaalisesti. Korkealaatuisen materiaaliseoksen ja erityispaksun juoksupinnan yhdistelmän ansiosta melupäästöt ja vierintävastus ovat huomattavasti alhaisemmat perusmalliseen umpikumijuoksupintaan verrattuna. Sen ansiosta vaunuja voidaan liikuttaa erittäin hiljaisesti. Koska juoksupinta vaimentaa iskuja, myös kuljetettavat tavarat kärsivät vähemmän.
Blicklen SoftMotion-pyörät, LKRA-kalusterunkosarja ja sopiva paisuntaholkkikiinnitys muodostavat yhdessä kokonaisratkaisun, jolla voidaan korvata aiemmin käytössä olleet pyörät. Kilpailijoihin verrattuna pystyimme tarjoamaan kaiken tämän houkuttelevaan hintaan Blickle-laadusta tinkimättä.

Trennlinie


Lopputulos

Blicklen SoftMotion-pyörien avulla vaunujen melua voitiin alentaa huomattavasti. Leipomon naapuruston valitukset loppuivat käytännössä kokonaan.

 

Edut ja tekniset tiedot LKRA-POES 102K-11-(FI)-SG-FK-E12
• Erittäin paksu pehmytkumijuoksupinta (55 Shore A) vaimentaa iskuja ja alentaa pyörien melua
• Korkealaatuinen ja erittäin joustava kumiseos takaa pienen vierintävastuksen