Blicklen erikoistuotteet

Kun on löydettävä sopiva yksilöllinen ratkaisu.

 • Erikoistuotteet-Teaser-lista-pyörät-Blickle

  Mittatilauksena valmistetut pyörät ja pyöräyhdistelmät

  Erikoistuotteet eroavat vakiotuotevalikoimasta pyörien mittojen, materiaalivalinnan, naparatkaisujen tai pyörän laakeroinnin osalta. Sen lisäksi esim. järjestelmärakentamisessa tarvitaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ovat erittäin toimivia ja luotettavia. Pyöräyhdistelmät voidaan toimittaa eri sarjojen pyörillä varustettuna ja niissä voi olla pyörö- tai neliöakseli sekä erilaisia raideleveyksiä.

 • Erikoistuotteet-Teaser-lista-pyörät-Blickle

  Yksilölliset kalustepyörät

  Erikoistuotteet eroavat vakiotuotevalikoimasta rakennekorkeuden, kääntöpyörän poikkeaman, lukitusjärjestelmän, materiaalivalinnan, värin, pyörärakenteen tai jousituksen osalta.

 • Erikoistuotteet-Teaserlist-rakennustelinepyörät-Blickle

  Erikoisvalmisteiset pyörät liikuteltaviin rakennustelineisiin ja kuljetuslaitteisiin.

  Kuljetuslaitteiden erikoispyörät voivat olla Blicklen vakiotuotevalikoimaan kuuluvia kääntö- ja kiintopyöriä, joita on muutettu asiakkaan toivomusten mukaan erityistarpeiden täyttämiseksi. Blickle valmistaa myös alusta lähtien asiakkaan tarpeisiin suunniteltuja tuotteita.
  Liikuteltavien rakennustelineiden ja työlavojen kääntöpyöriä voi toimittaa erilaisilla kiinnitysmenetelmillä, lukitusjärjestelmillä ja pyörärakenteilla varustettuina.

 • Erikoistuotteet-Teaser-lista-raskaan-sarjan-pyörät-Blickle

  Pyörät, joilla on suuri kuormitettavuus

  Blickle on tunnettu pyörävalmistaja, joka on erikoistunut raskaan sarjan pyörien kehitykseen ja valmistukseen. Blicklen vakiotuotteiden kantavuus on jopa 50 000 kg.
  Sen lisäksi Blickle kehittää mittatilauksena erikoismalleja, joissa on esimerkiksi vielä kompaktimmat mitat, alhainen pintapaine tai vielä pienempi vierintävastus.