Pyöräsarjoista pääsee suoraan kyseiselle online-luettelon sivulle. Kaikkiin pyöräsarjoihin löytyy seuraavilta sivuilta sopivat kääntö- ja kiintopyörät. Online-luettelosta voi avata tuotteiden yksityiskohtia käsitteleviä sivuja taulukkonäkymästä.

Toimitusvalikoima

Kalustepyörät, designpyörät

 • Kalustepyörät

  Kalustepyörät

  Kevyet kalustepyörät ja irtopyörät pääasiallisesti sisäkäyttöön. Ne on suunniteltu nopeuksiin 3 km/h asti. Tyypillisiä sovelluksia kalustepyörille ovat lääketieteelliset laitteet, esittelytelineet tai suurkeittiölaitteet.

 • Muovipyörät

  Muovipyörät

  Muovipyörät nykyaikaisella muotoilulla lääketieteellisille laitteille, huonekaluille ja kuljetusjärjestelmille. Muovipyörien juoksupinta koostuu murtolujasta termoplastisesta kumielastomeeristä, jonka kovuus on 85° Shore A.

Kumipyörät

 • Vakioumpikumipyörät

  Vakioumpikumipyörät

  Umpikumipyörät ja termoplastiset kumipyörät lattiaystävälliseen ja hiljaiseen käyttöön. Umpikumipyörät soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Termoplastiset kumipyörät ovat tunnettuja vähäisestä vierintävastuksesta ja kääntövastuksesta.

 • Pehmytkumipyörät

  Pehmytkumipyörät

  Täyskumipyörät ja pehmytkumipyörät parasta mahdollista ajomukavuutta varten huonoissa lattiaolosuhteissa. Täyskumipyörät ja pehmytkumipyörät kestävät monia aggressiivisia aineita.

 • Elastiset umpikumipyörät

  Elastiset umpikumipyörät

  Raskaan sarjan elastiset umpikumipyörät soveltuvat erityisesti suurille kuormituksille. Hyvin suurilla kantavuustarpeilla on otettava käyttöön raskaan sarjan kaksoispyörät.

Pyörät joissa on ilmakumirenkaat tai pehmytkumirenkaat

 • Ilmakumipyörät

  Ilmakumipyörät

  Kääntöpyörät ja kiintopyörät ilmakumipyörillä parasta mahdollista lattiaystävällisyyttä varten. Ilmakumirenkaita on saatavilla nappulakuviolla tai urakuviolla ja niitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona.

 • Joustokumipyörät

  Joustokumipyörät

  Raskaan sarjan kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät sitkeällä, teräslangoin vahvistetulla renkaan sisimmällä kerroksella. Saatavana myös 3-komponenttinen rengas, jossa on erittäin elastinen välirengas.

Polyuretaanipyörät

 • Ruiskupuristetut polyuretaanipyörät

  Ruiskupuristetut polyuretaanipyörät

  Kääntöpyörät ja kiintopyörät, joissa on PU-pyörät ruiskupuristetusta, termoplastisesta polyuretaanielastomeeristä, hyvin vähäinen kuluminen ja vähäinen vierintävastus. PU-pyörien juoksupinnat kestävät erittäin hyvin kemiallisesti monia aggressiivisia aine

 • Raskaan sarjan valetut Blickle Softhane® -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan valetut Blickle Softhane® -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät vihreästä reaktiovaletusta polyuretaanielastomeeristä, jonka kovuus on 75 ° Shore A. Paksu, elastinen Blickle Softhane® -juoksupinta antaa erittäin hyvän ajomukavuuden.

 • Raskaan sarjan valetut Blickle Extrathane® -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan valetut Blickle Extrathane® -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät vaaleanruskeasta reaktiovaletusta polyuretaanielastomeeristä, jonka kovuus on 92 ° Shore A. Blickle Extrathane® -juoksupinnalla on hyvin suuri viiltolujuus ja jatkorepeämislujuus ja se on lisäksi hyv

 • Raskaan sarjan valetut Blickle Besthane® Soft -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan valetut Blickle Besthane® Soft -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät reaktiovaletusta polyuretaanista. Blickle Besthane® Soft kovuudella 75° Shore A tarjoaa erittäin pienen vierintävastuksen, kun taas Blickle Besthane® kovuudella 92° Shore A sopii erittäin korkeille

 • Raskaan sarjan valetut Blickle Besthane® -polyuretaanipyörät

  Raskaan sarjan valetut Blickle Besthane® -polyuretaanipyörät

Polyamidi- ja polypropeenipyörät

 • Polyamidipyörät / Polypropeenipyörät

  Polyamidipyörät / Polypropeenipyörät

  Polyamidipyörät ja polypropeenipyörät korkealaatuisesta murtolujasta muovista. Tasaisilla lattioilla pyörillä on hyvät vierintäominaisuudet. Lisäksi on hiljaista kulkua varten saatavilla ääntävaimentava pyöräsarja kumivälirenkaalla.

 • Raskaan sarjan polyamidipyörät

  Raskaan sarjan polyamidipyörät

  Raskaan sarjan kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät polyamidista tai suuritiheyksisestä valupolyamidista. Raskaan sarjan pyörien kääntörunkoja ja kiintorunkoja on saatavana vahvasta teräslevystä puristettuna tai erityisen lujana hitsattuna rakenteena.

Valurautaiset ja teräksiset pyörät

 • Valurautapyörät

  Valurautapyörät

  Kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät suomugrafiittivaluraudasta tai pallografiittivaluraudasta hyvin suurille kuormituksille. Valurautapyörät ovat äärimmäistä kulutusta ja öljyä kestäviä.

 • Järeät teräspyörät

  Järeät teräspyörät

  Raskaan sarjan kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät täysteräksestä, äärimmäistä painetta ja kulutusta kestäviä hyvin suurille kuormille. Täysteräspyörien puristuslujuus ja kovuus ovat laajalla lämpötila-alueella vakioita (-100 C° - +300 C°).

Kiskopyörät

 • Kiskopyörät

  Kiskopyörät

  Kiskopyörät teräksestä, valuraudasta tai valupolyamidista erilaisille kiskostandardeille. Kiskourapyöriä on saatavana valupolyamidista ja täysteräksestä.

Ruostumattomat pyörät

 • Ruostumattomat pyörät

  Ruostumattomat pyörät

  Kääntöpyörät ja kiintopyörät korkealaatuisesta ruostumattomasta krominikkeliteräksestä. Saatavana polyamidipyörillä, PU-pyörillä tai kumipyörillä.

Kuumankestävät pyörät

 • Kuumankestävät pyörät

  Kuumankestävät pyörät

  Kuumankestävät kääntöpyörät, kiintopyörät ja irtopyörät käytettäväksi korkeammilla lämpötila-alueilla. Juoksupinta on kuumuutta kestävää umpikumia tai silikonikumia tai pyörämateriaali on kuumankestävää polyamidia, fenolihartsia tai valurautaa.

Jousitetut pyörät

 • Jousitetut pyörät

  Jousitetut pyörät

  Jousitetut raskaan sarjan kääntöpyörät ja kiintopyörät jousivaimennuksella erityisen suurta ajomukavuutta varten myös suuremmilla nopeuksilla. Saatavana teräsjousella, polyuretaanijousella tai patentoidulla levyjousirakenteella, jossa on vielä paremmat va

Kompaktipyörät ja nostopyörät

Ohjausrullat

 • Ohjausrullat

  Ohjausrullat

  Ohjausrullat polyuretaanista tai polyamidista useilla halkaisijoilla erilaisille sovelluksille. Asiakaskohtaiset vaatimukset ovat toteutettavissa yksilöllisillä erikoisratkaisuilla.

Haarukkavaunun ja haarukkatrukin pyörät

 • Haarukkavaunun ja trukin pyörät

  Haarukkavaunun ja trukin pyörät

  Haarukkavaunun ja trukin rullat ja pyörät polyamidista tai polyuretaanijuoksupinnalla. Haarukkavaunun rullia on saatavana kuulalaakereiden kanssa tai ilman.

Veto- ja laippapyörät

 • Vetopyörät

  Vetopyörät

  Vetopyörät, trukkipyörät ja renkaat, joissa on polyuretaanijuoksupinta tai kumirengas. Juoksupinta on pyöräsarjasta riippuen valettu, puristettu tai vulkanoitu pyörän tai renkaan teräskeskiöön.

Renkaat