Läsnä kaikkialla

Blicklen pyörät maailmanlaajuisesti

Blicklen Made in Germany -laatuisia tuotteita on saatavilla kaikkialla siellä, missä asiakkaamme tarvitsevat niitä. Asiantuntevaa neuvontaa ja huoltoa on saatavilla maailmanlaajuisesti, sillä Blicklellä on Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa 18 omaa tytäryhtiötä ja lisäksi paikalliset edustajat 120 maassa. 

Blicklen tuotteita ja palveluita koskevia tietoja voi lukea internetistä 28 eri kielellä. Myös Blicklen pääluettelo on saatavilla tällä hetkellä 21 eri kieliversiona. Luettelo sisältää kaikki pyöriä koskevat yksityiskohtaiset tiedot.


Voimme reagoida tilauksiin erittäin nopeasti kattavan varastomme ja maailmanlaajuisen tietoverkkomme ansiosta kaikissa toimipaikoissamme.  Nopean ja luotettavan logistiikan ansiosta Blickle-tuotteet toimitetaan nopeasti määränpäähänsä. Blickle on luotettava yhteistyökumppani – kaikkialla maailmassa.
                                    
Blicklen myyntiyhtiöitä on seuraavissa maissa. Mikäli sinun maatasi ei ole mainittu, löydät oman alueesi yhteystiedot kohdasta <a link.aspx?_id="D87B4F76BEE24A6E8390D5DA27A55F3A&_z=z">Kansainväliset yhteystiedot.