Tuotekehitys-suunnittelu-FE-pörät-pyörät-Blickle

Asiakkaiden toiveet ovat meillä etusijalla!

Innovaatio on meille arkea.

Pyörän uudelleen keksiminen on insinööriemme tavoitteena joka päivä. Siksi haluamme kehittää parhaan pyörän kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Toiminnallisuus, tehokkuus, pitkäikäisyys ja turvallisuus ovat yhtä tärkeitä kuin muotoilu, ergonomia ja kestävyys. Näin syntyy innovatiivisia ratkaisuja, joista asiakkaamme hyötyvät pitkään. 


Tuotekehitysosastomme hyödyntää uusinta tekniikkaa ja menetelmiä kuten lineaarista ja ei-lineaarista FEM-laskentaa ja toimii yhteistyössä arvostettujen instituuttien kanssa. Paras esimerkki siitä on polyuretaanijuoksupinta Besthane®, joka tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia ajomukavuuden ja vierintävastuksen suhteen.

Oli sitten kyse uusista kehitetyistä tuotteista tai asiakkaan toivomusten mukaan tehdyistä sovituksista: yhteistyössä toimivat tuotekehitys- ja työkaluvalmistusosastomme voivat toteuttaa ja tuoda innovaatioita nopeasti markkinoille.  Suuri oman valmistuksen osuus Rosenfeldin tehtaalla mahdollistaa lisäksi erikoisratkaisujen edullisen toteutuksen myös pienillä tuotantomäärillä.  Asiakkaan tiedustelusta kuluu usein vain muutamia päiviä, kunnes valmis malli tai lopputuote on valmis. 
Monien eri alojen asiakkaiden projektien toteutuksen mukanaan tuoma monivuotinen kokemus on insinööriemme apuna heidän suunnitellessaan parasta mahdollista ratkaisua kullekin asiakkaalle.

Blickle – osaava tuotekehityskumppaninne. Yhdessä löydämme sopivan ratkaisun myös vaativiin tarpeisiin.