Meidän valintamme. Oma tuotanto.

Moderni valmistusteknologia ja erittäin osaavat työntekijät

Markkinajohtajaan kohdistuu suuria vaatimuksia ja odotuksia. Meidän valintamme: valmistamme itse, alusta pitäen laadun pysyessä korkeana. Näin voimme valvoa koko ajan laatua ja toimitusaikoja. Sen lisäksi voimme reagoida nopeasti ja joustavasti asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksiin. Modernin valmistusteknologian sekä erittäin osaavan henkilökunnan ansiosta voimme taata asiakkaillemme tuttuun tapaan erittäin korkean Blicke-laadun

Ydinosaamistamme ovat:

 • Työkaluvalmistus-pyörät-pyörät-Blickle

  Työkaluvalmistus

  Ydinosaamisemme alkaa jo työkaluvalmistuksesta. Erittäin modernit koneet tukevat kokeneita työntekijöitämme valmistamaan korkealaatuisia työkaluja stanssaukseen, polyuretaanin valmistukseen ja muovien ruiskupuristukseen. Lyhyet valmistusajat takaavat, että innovaatiot tulevat nopeasti markkinoille ja/tai asiakkaan käyttöön. Huolellinen ja säännöllinen työkalujen huolto ja kunnossapito takaavat pitkäaikaisen suuren tuottavuuden ja jokaisen työkalun keskimääräistä pidemmän käyttöiän.

 • Levytyö-pyörät-pyörät-Blickle

  Puristustekniikka

  Laajaan puristinvalikoimaamme kuuluu hydraulisia puristimia ja epäkeskopuristimia sekä puristusautomaatteja, joiden puristusvoima on jopa 630 tonnia. Jopa 10 mm paksua peltiä voidaan stanssata ja muotoilla täysautomaattisesti suoraan rainalta. Itse kehitettyjen ja valmistettujen sarjatyökalujen avulla voidaan valmistaa teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja komponentteja, jotka voi siirtää suoraan automaattiseen kokoonpanoon ilman jälkikäsittelyä. Yhdessä lyhyiden asetusaikojen kanssa voidaan siten valmistaa nopeasti sekä suuria että pieniä eriä.

 • Hitsaus-pyörät-pyörät-Blickle

  Hitsaaminen

  Blicklen raskaan sarjan pyörien kantokyky on jopa 50 tonnia. Täydellisyys ja turvallisuus ovat siksi hitsaamossa etusijalla. Hitsaamme manuaalisesti ja automaattisesti. Erittäin modernien hitsausrobottien sekä pituus- ja pyöröhitsauslaitteistojen lisäksi hitsausinsinöörimme ja luokkahitsaajamme takaavat aina tasalaatuisena pysyvät laadukkaat hitsausliitokset. Tasalaatuisuus varmistetaan hitsaussaumojen säännöllisillä metallografisilla tutkimuksilla.

 • PU-valmistus-pyörät-pyörät-Blickle

  Polyuretaanivalmistus

  Blickle on kehittänyt erilaisia polyuretaanilaatuja mittatilauksena eri sovelluksiin. Blicklen polyuretaanijuoksupinnoissa Extrathane®, Softhane®, Besthane® ja Besthane® Soft tiivistyy vuosien kokemus polyuretaanin kehityksessä ja valmistuksessa. Tarkasti yhteen sovitettujen materiaalireseptien ja älykkäiden valmistusprosessien optimoitu yhteistyö takaa lopputuotteen korkean laadun ja samalla juoksupinnan kovuuden, palautumiselastisuuden, kulumisen keston, kantavuuden, jäännöpuristuman, vierintävastuksen, hydrolyysin keston ja kylmäelastisuuden, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä parametreja polyuretaanipyörien valmistuksessa. Suursarjatuotannossa käytettäviä täysautomaattisia valmistuslinjoja täydennetään piensarjatuotantoon ja erikoistuotteille tarkoitetuilla erityisillä valulaitteistoilla.

 • Muoviruiskupuristus-pyörät-pyörät-Blickle

  Muovin ruiskupuristus

  Blicke pystyy valmistamaan laajaa valikoimaa muovipyöriä. Materiaalina voi olla polyamidi, polypropeeni tai TPE, ja pyöriä voidaan valmistaa kuumankestävinä, puolijohtavina tai lasikuituvahvistettuina. Blicklen erittäin moderni muoviosasto sallii sekä pyörien että myös kokonaisten kääntö- ja kiintopyörien valmistuksen eri käyttötarkoituksiin ja -olosuhteisiin. Muoviosien ruiskupuristus koneemme ja - järjestelmämme koostuu uusista ja erittäin moderneista johtavien saksalaisten valmistajien valmistamista koneista. Koneiden sulkuvoima on sovitettu tarkalleen yhteen eri muovituotteiden sykliaikojen kanssa. Yksikomponenttipyörien lisäksi robottiohjatuissa järjestelmissä valmistetaan myös kaksikomponenttipyöriä. Siten saavutetaan yhdessä täysautomaattisen materiaalinsyötön kanssa erittäin taloudellinen ja virtaava tuotanto.

 • Asennus-pyörät-pyörät-Blickle

  Kokoonpano

  Rungot ja pyörät kokoonpannaan Blicklen täysautomaattisilla valmistuslinjoilla. Näin kokoonpano sujuu edullisesti, rationaalisesti ja korkean tasalaatuisesti. Tarkoituksena on käyttää ihmisiä siellä, missä se on tarpeen, ja koneita aina, kun se on mahdollista, mistä johtuen kokoonpanon suorittavat pääasiallisesti robotit, joita valvotaan kameroilla. Pysymme joustavina tuotannossa, koska voimme toteuttaa käsityönä asiakkaiden erityistoiveita pieninä sarjoina. Tuotantolinjoille sijoitetut lukuisat integroidut tarkastus- ja valvonta-asemat takaavat aina tasaisena pysyvän korkean laadun.