Asiakastarinat

Toteutetut käyttökohteet

Tutustu asiakkaille toteuttamiimme innovaatioihin ja asiakastarinoihin. Niin asiakaskohtaiset erikoisratkaisut kuin vakiovalikoiman tuotteemme tarjoavat tarpeiden mukaisia ratkaisuja eri aloille.
Vetojuna

Sisälogistiikka

Blickle-pyöriä käytetään usein sisälogistiikassa. Lue, missä sisälogistiikan projekteissa Blicklen ammattilaiset ovat jo hyödyntäneet pyöriä menestyksekkäästi!
Hihnakuljetin

Kuljetustekniikka

Blicklen asiantuntijat ovat pystyneet huomioimaan monia asiakaskohtaisia vaatimuksia kuljetintekniikassa käytettyjen pyörien kohdalla. Tutustu aiheeseen tarkemmin asiakastarinoidemme kautta!
Järjestelmä

Koneen - ja järjestelmärakentaminen

Blickle-pyöriä on monissa eri koneissa ja laitteissa. Voit lukea muutamia esimerkkejä onnistuneista projekteistamme koneenrakennuksen saralla asiakastarinoistamme!
Elintarvikevalmistus

Hygienia / lääketiede / muotoilu

Hygienia-alalla pyörien on vastattava hyvin erilaisiin vaatimuksiin. Katso asiakastarinoistamme, mitä nämä vaatimukset ovat ja miten Blicklen asiantuntijat saivat toteutettua ne onnistuneesti!
Flight Case

Liikuteltavat laitteet ja kalusteet

Monia laitteita ja kalusteita voidaan liikuttaa Blickle-pyörillä. Lue lisää tämän käyttökohteen onnistuneista projekteista.