Tietoa Blicklestä

Pyöriä perheyrityksessä jo vuodesta 1953

Pienestä käsityöpuodista yhdeksi maailman johtavista pyörien valmistajista – siinä tarinamme. Vuodesta 1953 lähtien tavoitteemme on ollut kehittää paras pyörä joka käyttökohteeseen. Loistavien ideoiden, vahvan innovoinnin sekä materiaali- ja teknisen osaamisen avulla teemme jatkuvasti töitä täyttääksemme tuon tavoitteen. Blicklellä yhdistyvät perinteet ja innovointi. Olemme juurensa tunteva perheyritys, jolla on maailmanlaajuiset verkostot.

Maailmanlaajuinen edustus

Laitamme maailman liikkeelle. Kaikkialla maailmassa pidämme arvossa hyvää läsnäoloa sekä laadukasta ja nopeaa asiakaspalvelua. Paikan päällä sinua varten.

Made by Blickle

Kehitämme ja valmistamme tuotteet alusta alkaen itse. Sen ansiosta voimme hallita täysin tuotteidemme laatua ja toimitusaikoja, minkä lisäksi voimme reagoida nopeasti asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksiin. Se on menestyksemme perusta.

Polyuretaanivalu 

Why Blickle

Markkinajohtajuus vaatii jatkuvaa parantamista. Ja me haluamme olla parhaita. Asiakkaitamme ja heidän menestystään varten. Haluamme parantaa menestystäsi ratkaisuillamme ja palveluillamme.

Blicklen asiakaspalvelu 

Blicklen yritysesittelyvideo

Voiko pyörän keksiä uudelleen?

Me Blicklellä teemme niin joka päivä.

Blickle Live – maailmanlaajuisesti

Edustamme useilla messuilla ympäri maailman. Tule tapaamaan meitä!
Alihankinta 2024
Tampere Exhibition and Sports Centre (TESC), Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Tampere, Finland

Blickle-uutiset

Oli kyse sitten uusista tuotteista, käyttöesimerkeistä tai yleisistä tiedoista Blickle menee aina eteenpäin. Täältä löydät uusimmat tiedot yrityksestämme.

Vuosikatsaus 2023

10.01.2024
Vuosi 2023 on Blickle-konsernille monessa mielessä tapahtumarikas tilikausi.
Blickle Academy

Blickle Academy

27.10.2023
Blickle Academy vastaa tulevaisuudessa kaikista Blickle Gruppen henkilöstökoulutuksista ja jatkokoulutuksista.