Tietoa Blicklestä

Pyöriä perheyrityksessä jo vuodesta 1953

Pienestä käsityöpuodista yhdeksi maailman johtavista pyörien valmistajista – siinä tarinamme. Vuodesta 1953 lähtien tavoitteemme on ollut kehittää paras pyörä joka käyttökohteeseen. Loistavien ideoiden, vahvan innovoinnin sekä materiaali- ja teknisen osaamisen avulla teemme jatkuvasti töitä täyttääksemme tuon tavoitteen. Blicklellä yhdistyvät perinteet ja innovointi. Olemme juurensa tunteva perheyritys, jolla on maailmanlaajuiset verkostot.

Maailmanlaajuinen edustus

Laitamme maailman liikkeelle. Kaikkialla maailmassa pidämme arvossa hyvää läsnäoloa sekä laadukasta ja nopeaa asiakaspalvelua. Paikan päällä sinua varten.

Made by Blickle

Kehitämme ja valmistamme tuotteet alusta alkaen itse. Sen ansiosta voimme hallita täysin tuotteidemme laatua ja toimitusaikoja, minkä lisäksi voimme reagoida nopeasti asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksiin. Se on menestyksemme perusta.

Polyurethan-Gießen 

Why Blickle

Markkinajohtajuus vaatii jatkuvaa parantamista. Ja me haluamme olla parhaita. Asiakkaitamme ja heidän menestystään varten. Haluamme parantaa menestystäsi ratkaisuillamme ja palveluillamme.

Kundenservice bei Blickle 

Blicklen yritysesittelyvideo

Voiko pyörän keksiä uudelleen?

Me Blicklellä teemme niin joka päivä.

Tapahtumat ja messut

Olemme mukana messuilla ympäri maailman esittelemässä yritystämme ja tuotteitamme. Tule rohkeasti tervehtimään meitä osastollemme!
Logo Salons Industriels
Centre Expo Terrebonne 2475, boulevard des Entreprises Terrebonne (QC) J6X 5S5 Canada
Terrebonne, Canada

Blickle-uutiset

Oli kyse sitten uusista tuotteista, käyttöesimerkeistä tai yleisistä tiedoista Blickle menee aina eteenpäin. Täältä löydät uusimmat tiedot yrityksestämme.
Blicklen vuosikatsaus 2022

Vuosikatsaus 2022

25.02.2022
Vuoden 2022 alussa kaikki toivoivat, että poikkeuksellisten koronavuosien jälkeen normaalius palaisi ja talousolot vakiintuisivat.
Reinhold Blickle

Blickle Asiakastyytyväisyystutkimus 2022

12.07.2021
"Mittaamme työmme onnistumista asiakkaidemme tyytyväisyydellä. Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeä ja jatkuva motivaation lähde meille Blicklessä", korostaa Reinhold Blickle, Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG:n toimitusjohtaja.