Asiakastarinat: kuljetustekniikka

Erikoisratkaisuilla lisää joustavuutta

Raskaan sarjan pyörä GB käytössä

Luotettava jatkuvassa käytössä

Vuonna 1967 perustettu ROFA, jonka pääkonttori on Bayerissa Kolbermoorissa, on kehittynyt vuosien saatossa kansainväliseksi yritykseksi, jolla on nykyään yli 1 100 työntekijää 13 toimipisteessä eri puolilla maailmaa sekä yli 380 miljoonan euron vuosittainen liikevaihto.
Conductix-Wampfler

Kestävä ja huoltovapaa

Conductix-Wampflerin valikoimaan kuuluvat kaapelivaunujen lisäksi johdinkiskot, jousi- ja moottoritoimiset kaapelikelat, liukurengaspaketit, kosketuksettomat energiansyöttöratkaisut sekä siirrettävät ohjauslaitteet ja radiokauko-ohjaukset.
 Strabag SE

1 200 tonnin kuorman tarkka kuljetus

Strabag SE, jonka pääkonttori sijaitsee Wienissä, on yksi suurista eurooppalaisista rakennusyrityksistä. Sen päämarkkina-alueita ovat Saksa ja Itävalta sekä Itä- ja Kaakkois-Euroopan maat.
Hihnakuljetin jääkaappien valumuottien kuljetukseen

Blicklen ratkaisu tuo turvallisuutta kuljetuksiin

Asiakas on maailman johtava toimija polyuretaanin prosessoinnissa. Heidän päätoimipaikkansa sijaitsee Saksassa. Työntekijöitä yrityksellä on 750, ja vuosittainen liikevaihto on noin 134 miljoonaa euroa.
Liukuportaat-SPO-180

7 000 Blicklen pyörää Maas-tunneliin

Maas-tunneli alittaa Nieuwe Maasin 1 070 metrin mittaisena. Tunneli on päivittäin yli 75 000 moottoriajoneuvon, 7 000 pyöräilijän ja mopoilijan sekä useiden satojen jalankulkijoiden käytössä.