Blicklen ratkaisu mahdollistaa huippulaadukkaan design-laattojen painannan

Raskaan sarjan pyörä ALBS 82/15K ja ohjausrulla FSTH 50X18/17-10K

Asiakas

… on Italiassa pääkonttoriaan pitävä yritys, joka on erikoistunut keraamisten laattojen lasitus- ja koristeluteknologian valmistamiseen ja toimittamiseen. Vuonna 2010 perustettu yritys on sekä perinteisen lasituksen että digitaalisen koristelun huippunimiä. He tarjoavat asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja kaikenlaisiin keraamisten laattojen esteettisiin tarpeisiin.

Haaste

Asiakas käytti italialaisen kilpailijamme polyuretaanijuoksupinnalla varustettuja pyöriä digitaalitulostimen moottoriyksikön ohjaamiseen laattojen päällä. Pyörät kuluivat käytössä huomattavasti. Tulostusyksikkö, johon pyörät on kiinnitetty, liikkuu suurella nopeudella teräskiskoilla edestakaisin vuorokauden ympäri. Jokaisessa moottorissa on kahdeksan kuormapyörää ja neljä ohjausrullaa. Kuormapyörät kantavat moottorin painon. Ohjausrullat pitävät moottorin vaaditussa asennossa.


Ratkaisu

Raskaan sarjan pyörä ALBS 82/15K ja ohjausrulla FSTH 50X18/17-10K:

Moottorin painon kannatteluun suosittelimme käyttämään polyuretaanijuoksupintaa Blickle Besthane®Soft, ALBS 82/15K.Tämä joustava juoksupinta kestää kulutusta erittäin hyvin ja lämpenee vain hieman suuren dynaamisen kuormituksen alla. Lisäksi se vaimentaa tärinää. Kilpailijaan verrattuna ratkaisumme vähensi vierintävastusta ja poisti kokonaan hihnamoottorista koneeseen siirtyvän tärinän. Noin 14 km/h:n nopeudella sekä kiihdytys- ja hidastusarvojen ollessa 3 m/s2 Blickle Besthane® Soft -ratkaisu tuottaa alle 30 N:n liikkeellelähtövastuksen ja alle 20 N:n vierintävastuksen, mikä pienentää myös virrankulutusta.

Suosittelimme alemmiksi ohjausrulliksi FSTH 50X18/17-10K -rullia, joissa on Blicklen Extrathane®-polyuretaanijuoksupinta kovuudella 92 Shore A. Onnistuneiden testien jälkeen samat muutokset tehtiin myös muihin konemalleihin.


Edut ja tekniset tiedot ALBS 82/15K ja FSTH 50X18/17-10K

ALBS:
  • Korkealaatuinen tärinää vaimentava polyuretaanijuoksupinta Blickle Besthane® Soft kovuudella 75 Shore A
  • Pienempi vierintävastus, suuri dynaaminen kuormitettavuus ja korkea kulutuskestävyys

FSTH:
  • Korkealaatuinen polyuretaanijuoksupinta Blickle Extrathane® kovuudella 92 Shore A