Paketit sujuvasti koko maailmaan Blicklen postilogistiikan erikoispyörien avulla

Teräslevyrunkoiset kääntöpyörät L-ALTH 160K-929082, L-ALTH 160K-RI-926440, L-ALTH 160K-RI-AS-926446

Asiakas

... on laajalla tuoterepertuaarilla toimiva amerikkalainen pörssinoteerattu verkkokauppayhtiö. Integroidulla myyntialustalla muutkin yritykset tai jopa yksityishenkilöt voivat myydä verkkokaupassa uusia ja käytettyjä tavaroita. Yritys sijoittuu 136 miljardin dollarin liikevaihdollaan, noin 655 000 työntekijällään ja 2,4 miljardin dollarin liikevoitollaan sijalle 83 maailman suurimpien yritysten joukossa.

Vaatimukset

Verkkokauppayhtiö panostaa tällä hetkellä huomattavasti omaan logistiikkaan ja kuljetusketjuun, jotta voisi järjestää logistiikan haluamallaan tavalla riippumatta muista toimijoista. Suurten lentorahti-investointien ja uusien logistiikkakeskusten rakentamisen rinnalla on käsillä myös toimenpiteet pakettien jakelusta suoraan loppuasiakkaalle. Euroopassa, tarkemmin sanottuna Englannissa, on aloitettu jo täysin oman jakeluverkoston rakentaminen.

Tämä verkkokauppayritys jätti puitetilauksen pyöristä, joita tullaan käyttämään oman pakettirullakon valmistukseen. Joka rullakkoon tulee vakioitu pyöräsarja, johon kuuluu kaksi kääntöpyörää ja kaksi suuntalukittavaa kääntöpyörä, joista toinen on antistaattista mallia. Erityisinä vaatimuksina pyörille oli pieni vierintä- ja kääntövastus, hyvä kulutuskestävyys, luotettava suuntalukitus ja vielä lisäksi yrityksen värimaailmaan räätälöity pyörän juoksupinnan väri. Kääntövastukselle oli annettu ehdoton raja-arvo, jota ei saanut ylittää.


Ratkaisu

Teräslevyrunkoiset kääntöpyörät L-ALTH 160K-929082, L-ALTH 160K-RI-926440, L-ALTH 160K-RI-AS-926446

Blickle menestyi arvioinneissa kilpailijoitaan paremmin. Teknisen ratkaisun ohella asiakkaalle oli tärkeää valita toimittaja, joka jo entuudestaan tuntee postilogistiikan vaatimukset, ja joka lisäksi kykenee toimittamaan erittäin suuria kappalemääriä lyhyessä ajassa.

Asiakkaan erityisvaatimukset huomioiden Blicklen tuotekehitys kehitti L-ALTH –pyöräsarjan pohjalta räätälöidyn rakenteen: ALTH-sarjan pyörään valittiin kääntövastuksen mukaan optimoitu juoksupinnan geometria, joka on hieman kuperampi kuin vakiopyörän juoksupinta. Sen lisäksi Blicklen insinöörit kehittivät pyörään vaijeritoimisen asiakaskohtaisen suuntalukitusmallin.


Lopputulos

Ensimmäiseen tilaukseen Blickle valmisti 10 000 kappaletta L-ALTH –kääntöpyörää, ja toimitus hoidettiin suunnitellulla tavalla. Verkkokauppayritys aikoo viedä Englannissa kehitetyn jakelumallin myös muualle Eurooppaan. Blicklen tytäryhtiöiden tiivis verkosto ja maailmanlaajuisesti kattava pyöräammattilaisten joukko takaavat asiakkaallemme hyvän huolenpidon paikan päällä.

L-ALTH 160K-929082, L-ALTH 160K-RI-926440 ja L-ALTH 160K-RI-AS-926446, edut ja tekniset tiedot