Lääkinnälliset laitteet

Blicklen ruostumattomat teräspyörät ja muovipyörät

Lääkinnällisiä laitteita löytyy kaikilta lääketieteellisiltä aloilta, kuten sairaanhoidosta, hoitokodeista ja kuntoutuksesta. Koska käyttökohteiden kirjo on laaja, lääkinnällisistä laitteista on markkinoilla useita erilaisia malleja. Monet laitteet on varustettu pyörillä, jotta niiden käsittely olisi nopeaa ja joustavaa.

Liikuteltavuuden lisäksi lääketieteen saralla erittäin tärkeässä roolissa ovat myös tiukat turva- ja suorituskykystandardit. Ennen markkinoille pääsyä laitteiden on täytettävä kaikki lakisääteiset vaatimukset, jotka vaikuttavat esimerkiksi laitteen muotoiluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen. Käytettävien pyörien osalta tämä tarkoittaa usein modernia ja korkealaatuista muotoilua, luotettavia lukitusjärjestelmiä ja helposti puhdistettavia pintoja.

Juuri näihin hygieniatarpeisiin vastaavat Blicklen vakiotuotevalikoimasta löytyvät ruostumattomien pyörien sarjat. Rungossa käytetty krominikkeliteräs muodostaa yhdessä ruostumattomien tai jopa hydrolyysinkestävien pyörien kanssa kokonaisuuden, joka vastaa lääkintäalan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Blicklen valikoimista löytyy myös muovipyöriä, joissa sekä pyörä että runko on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Perinteisten yksipyöräisten muovipyörien (Blickle WAVE, Blickle FLOW) rinnalle tullut kaksoismuovipyörä Blickle MOVE vakuuttaa korkealaatuisten pintojen lisäksi upealla ja selkeällä muotoilullaan. Yhteistyö tunnettujen suunnittelutoimistojen kanssa, oma muovipyörien tuotekehityskeskus ja moderni ruiskupuristusteknologia omissa tuotantotiloissa takaavat, että Blicklen tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaita.