Tarjoiluvaunut

Blicklen pyörät turvalliseen ja meluttomaan kuljetukseen

Tarjoiluvaunuja käytetään kaikkialla, missä ruokaa tai astioita on kuljetettava paikasta toiseen varmasti ja äänettömästi, kuten sairaaloissa, hoitolaitoksissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Tarjoiluvaunujen muotoilulle ja käytölle ei ole rajoituksia. Niitä onkin saatavilla erikokoisina ja -näköisinä ja monilla eri kantavuuksilla.

Tarjoiluvaunuja suunniteltaessa muotoilu ja hygienia ovat tärkeässä roolissa, ja sama koskee myös vaunuissa käytettäviä pyöriä. Näiden vaatimusten lisäksi pyörien on vaimennettava iskuja ja melua, ja niiden vierintävastuksen on oltava pieni.

Blicklen SoftMotion-pehmytkumipyöräsarja (POES-sarja) tarjoaa täydellisiä ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarjoiluvaunutarpeisiin. Korkealaatuisen materiaaliseoksen ja erityisen paksun juoksupinnan yhdistelmän ansiosta melupäästöt ja vierintävastus ovat POES-sarjassa huomattavasti alhaisemmat perusmalliseen umpikumijuoksupintaan ja perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Sen ansiosta vaunuja voidaan liikuttaa erittäin hiljaisesti ja helposti. Koska juoksupinta vaimentaa iskuja, myös kuljetettavat tavarat ovat paremmassa suojassa.

Hygieenisillä aloilla, kuten sairaanhoidossa, tarvitaan lisäksi helposti liikuteltavia ja lattiaystävällisiä ratkaisuja, joissa suuri kantavuus yhdistyy erittäin pieneen vierintävastukseen. Näihin tarpeisiin Blickle vastaa POBS-pyöräsarjalla. Perinteisiin polyuretaanijuoksupintaisiin pyöriin verrattuna nämä pyörät ovat täysin hydrolyysin- ja korroosionkestäviä.

Jos taas muotoilu on etusijalla, Blicklen esteettiset ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautettavat WAVE- ja MOVE-designmuovipyörät ovat juuri oikea ratkaisu tarjoiluvaunuihisi.