Made by Blickle

Tavoitteemme: jokaisen toiminnon optimointi

Innovointi. Tutkimus. Kehitys

Ne saavuttaaksemme otamme luovuutemme käyttöön ja etsimme aina uusia ratkaisuja. Erikoistuneet asiantuntijatiimimme koostuvat kokeneista suunnittelijoista, jotka tietävät, miten asiakkaan toiveista rakennetaan täydellinen tuote. Suunnittelijamme käyttävät uusimpia menetelmiä kuten lineaarista ja epälineaarista FEM-laskentaa ja tekevät yhteistyötä arvostettujen instituuttien kanssa tuodakseen uudet ideansa todeksi pyörissämme. Teknisen tuotekehityksen lisäksi myös perustutkimus on osa työtämme. Sen avulla pyrimme parantamaan pyörien materiaaleja entisestään sekä kehittämään sähkökäyttöisiä pyöriä.

Kansainvälinen toimituskyky

Erittäin nopea. Erittäin luotettava.

Blicklen asiakkaana voit odottaa kaikilta palveluiltamme parasta luotettavuutta. Huippumoderni logistiikkakeskuksemme takaa ensiluokkaisen toimituskyvyn: Yli 8 000 tuotetta on lähetettävissä yhden päivän sisään ja 12 000 lisää 1–2 päivässä koko Euroopan laajuisesti.

Joka päivä Rosenfeldin logistiikkakeskuksesta lähetetään 60–70 tonnia tavaraa. Täysautomaattisia hyllykköhissejä hyödyntävä korkeavarastomme on 40 metriä korkea, ja sinne mahtuu 43 400 lavahäkkiä tai kuormalavaa. Viereisessä pienosavarastossa on vielä 54 000 paikkaa lisää. Näin varmistamme tuotannollemme optimaalisen materiaalin saatavuuden sekä nopean ja luotettavan toimituksen.

Työkaluvalmistus ja teräksen muokkaus

Koska haluamme parasta, valmistamme sen itse.

Markkinajohtajuus tuo mukanaan suuren vastuun. Meidän valintamme: Tuotamme tuotteet alusta alkaen itse. Siksi valmistamme itse koneita ja työkaluja, joilla työstämme ja muokkaamme teräksemme itse.

Teräsosien valmistus
Työkalujen ja koneiden rakennus

Suunnittelemme ja rakennamme jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat työkalut, tuotantovälineet ja laitteet itse. Käytössämme on huippuosaavia työntekijöitä ja moderni konekanta. Näin saavutamme suurimman kilpailuvalttimme: Voimme luoda asiakaskohtaisten vaatimusten mukaan nopeasti ja kustannustehokkaasti sarjatuotantoon sopivat valmistusprosessit. Oma työkaluvalmistuksemme takaa, että tuotannon laatu pysyy tasaisen korkeana ja että työkalumme pysyvät käyttökuntoisina.

Teräsosien valmistus

Koska valmistamme tuotteet alusta asti itse, voimme hallita täysin niiden laatua ja toimitusaikoja, minkä lisäksi voimme reagoida nopeasti asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksiin. Puristinosastollamme panostamme joustavuuteen. Laajaan puristinvalikoimaamme kuuluu hydrauliikka- ja epäkeskopuristimia, joissa osassa on jopa 630 tonnin puristusvoiman tuottavat servomoottorit. Rainat jopa 12 mm levyn paksuuteen asti voidaan käsitellä täysin automaattisesti. Puristimemme on optimoitu pyörien valmistusta varten. Niiden ansiosta voimme tuottaa nopeasti suuria kappalemääriä, mutta pystymme myös tuottamaan joustavasti ja edullisesti piensarjoja.

Hitsaaminen

Käsin tai automaattisesti. Kunhan tarkasti.

Hyvät liitokset takaavat pitkän kestävyyden. Hitsauksessa tarkkuus on ratkaiseva tekijä. Käsityötä kun tarpeen, automaatiota kun mahdollista. Kiinnitämme tarkasti huomiota sertifioitujen hitsaajiemme ja hitsausrobottien työnjälkeen. Näin saamme tasaisesti laadukkaan lopputuloksen. Sillä vain tarkat saumat tekevät raskaan sarjan pyöristämme niin tukevia ja turvallisia, että ne kantavat luotettavasti kuormansa.

Polyuretaania parhaimmillaan

Kokemus. Tietotaito. Ideat.

Polyuretaanivalu

Jotta polyuretaanin laatu olisi paras mahdollinen, koostumuksen lisäksi myös prosessissa on oltava tarkkana. Siksi olemme kehittäneet asiantuntemustamme polyuretaanien saralla.

Monet tekijät vaikuttavat PU-pyörien laatuun. Me hiekkapuhallamme, puhdistamme ja primeroimme metalliset pyöränkeskiöt täysin automaattisesti. Näin varmistamme, että ne on valmisteltu täydellisesti. Niitä seuraava valu tehdään alipaineisella kuumavalumenetelmällä, jota ohjataan tietokoneella. Tehtävän mukaisesti valuprosessissa sekoitetaan mukaan tarvittavat lisäaineet, kuten väripigmentit, aktivointiaineet ja antistaattiset aineet. Näin voimme täyttää myös asiakaskohtaiset toiveet tarkasti ja joustavasti.

  • Polyuretaanipyörät kaikissa kokoluokissa, halkaisijat 25 – 1 000 mm.
  • Kattavat laaduntarkastukset.
  • Juoksupinnan kovuudet 75–96 Shore A.
  • Erikoisvärit asiakkaan tarpeen mukaan.

Ruiskupuristus

Innovaatiota muovien valmistuksessa

Markkinajohtajuus vaatii joustavuutta. Pystymme tuottamaan mitä erilaisimpia muovipyöriä: kuumankestäviä, puolijohtavia, lasikuidulla vahvistettuja ja monia muita.

Suuri kone- ja laitevalikoimamme muoviosien ruiskupuristukseen koostuu uusista, erittäin moderneista ja tehokkaista koneista. Ketjutetut koneet pystyvät tuottamaan myös monikomponenttisia pyöriä täysin automaattisesti. Erittäin tehokkaan työkaluteknologian ansiosta kykenemme optimaalisiin valmistussyklin aikoihin laadun pysyessä tasaisen korkeana.

Asennus

Itse valmistettu. Itse kokoonpantu.

Olemme kehittäneet runkojen ja pyörien kokoonpanoon täysautomaattiset tuotantolinjat, jotka tuottavat tasalaatuisesti laadukkaita tuotteita järkevästi ja edullisesti. Saat nauttia myös joustavuudestamme: Kun toteutamme asiakaskohtaisia erikoistoiveita, voidaan piensarjoja koota myös käsityönä.

Tehtaamme lähes 60 000 neliömetrin tiloissa valmistetaan vuosittain yli 15 miljoonaa pyörää eli joka päivä yli 60 000. Tässä työssä useat, tuotantolinjoihimme kiinteästi kuuluvat testi- ja laaduntarkkailuasemat huolehtivat siitä, että korkeat ja sertifioidut laatustandardimme täyttyvät.

Laatu, ympäristö ja energia

Haluamme ansaita luottamuksenne. Pysyvästi.

Laadunvalvontajärjestelmämme luovat pohjan tuotteidemme ja prosessiemme laadun jatkuvalle parantamiselle. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään toimintaan ja energian tehokkaaseen käyttöön. Tarkistutamme tämän standardin säännöllisin väliajoin asianmukaisella sertifiointiyrityksellä.

Laadunhallinta

Asiakkaiden luottamus on tärkeä osa toimintaamme. Olemme ansainneet luottamuksen laadulla ja luotettavuudella. Pystymme valvomaan tuotantoa ja prosesseja alusta pitäen oman tuotannon ja Made in Germany -laadun ansiosta. Pyrkimyksenämme on parantaa palveluamme päivittäin. Pyrimme oppimaan virheistä. Se on yksi syistä, miksi Blickle sertifioitiin jo 1994 ensimmäisenä saksalaisena pyörien valmistajana DIN ISO 9001 -standardin mukaisesti. Blicklen laadunhallintajärjestemän tavoitteena on varmistaa korkea laatu kaikilla alueilla ja kaikissa prosesseissa, jotta pystymme tukemaan asiakasta hänen omissa laatutavoitteissaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laajoilla materiaali- ja tuotetestauksilla on ratkaisevan tärkeä rooli. Insinööriemme käytössä on lukuisia moderneja testausjärjestelmiä, mm. pyöriviä testipenkkejä, joiden enimmäiskuorma on 5,5 tonnia, materiaalintarkastuskoneita sekä ilmastointi- ja lämpökaappeja. Moderneilla tarkastuskoneilla testataan pyöriä standardin DIN EN 12527-12533 mukaisesti ja tehdään tarkastuksia aina tuhoutumiseen saakka. Eri testivaiheet aina alkuperäisten osien testauksesta valmiin kappaleen testaukseen ja myös tuotetta työstävän henkilön suorittamat testaukset ovat Blicklellä itsestäänselvyyksiä.


Blicklen laadunvarmistus 
Ympäristönhallintajärjestelmä

Kestävän kehityksen mukainen toiminta on yksi Blicklen perustoimintaideoista. Siksi integroimme huhtikuussa 2012 standardin DIN EN ISO 14001:2009 mukaisen ympäristöhallintajärjestelmän laadunhallintajärjestelmäämme. Olemme sitoutuneet parantamaan jatkuvasti prosessiemme ja tuotteidemme ympäristöystävällisyyttä. Ympäristöystävällisten tuotteiden kehitys, resurssien säästäminen tuotantoprosessissa, uusiutuvien energioiden käyttö ja koko henkilökunnan koulutus ympäristöä säästävien prosessien hyödyntämiseksi ovat keskeisiä tekijöitä Blicklen ympäristönhallintajärjestelmässä.

Energianhallintajärjestelmä

Blickle otti vuonna 2014 käyttöön standardin DIN EN ISO 50001 mukaisen energianhallintajärjestelmän. Tavoitteena on minimoida energiankulutus yrityksen kaikilla alueilla. Energianhallintajärjestelmä auttaa meitä kuormittamaan ympäristöä vielä vähemmän, esimerkiksi vähentämällä CO2-päästöjä. Samalla koko henkilökunnan tietoutta energian ja resurssien säästävästä käytöstä on tarkoitus lisätä.