Visiomme

To be the best wheel and castor manufacturer to work with.

Paras tuote

Pyörien ja kuljetusjärjestelmien valmistajana laatumme on Made in Germany -tasoa ja pidämmekin itseämme alan laatu- ja innovaatiojohtajana. Käyttäjäystävällisyytensä, luotettavuutensa ja pitkäikäisyytensä ansiosta tuotteemme lisäävät asiakkaidemme tehokkuutta ja ovat tuottava investointi. Tuotekehityksessä, tuotannossa ja laadunhallinnassa toimimme näiden periaatteiden mukaisesti. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa ja luomme tuoteohjelmamme jatkuvalla uudelleenkehityksellä ja optimoinnilla pyöräratkaisuja kaikkiin markkinoiden vaatimuksiin.

Paras palvelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Asiakaskeskeisyys on siinä ohjenuoranamme. Blickle palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti tai digitaalisesti ympäri maailman. Perheyrityksenä arvostamme modernin digitaalisen viestinnän ohella myös henkilökohtaista lähestymistapaa. Asiakkaamme ympäri maailman saavat henkilökohtaisesti neuvoja ja palvelua päteviltä yhteyshenkilöiltä – nopeasti, osaavasti, luotettavasti ja ystävällisesti. Tuotteidemme hyvän saatavuuden ja toimitusvarmuuden ohella he toteuttavat parhaan palvelun asiakkaillemme.

Paras ratkaisu

Tavoitteemme on löytää paras ratkaisu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Jos yli 30 000 pyörän vakiotuotevalikoimastamme ei löydy jo valmiiksi sopivaa tuotetta, kehitämme asiakaskohtaisen ratkaisun. Huolimatta siitä, kehitetäänkö se aivan alusta vai jalostamalla jo olemassa olevaa tuotetta, motivoitunut, kokenut ja teknisesti pätevä työntekijätiimimme pyrkii toteuttamaan optimaalisen ratkaisun jokaisen asiakkaan kuljetusvaatimuksiin.

Paras kumppani

Blickle on perhejohtoinen, maailmanlaajuisesti edustettu ja erittäin ympäristötietoinen yritys. Haluamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme olevan tyytyväisiä ja olemme sitoutuneet sosiaaliseen vastuuseen pääkonttorissamme Rosenfeldissä ja kansainvälisissä toimipisteissämme. Kestävyys on meille keskeisessä roolissa – toimimme siten, että ympäristöä suojellaan ja työntekijämme saavat toimia positiivisessa ja uudenaikaisessa ympäristössä. Uudenaikaisena yrityksenä mukaudumme dynaamisesti muuttuviin olosuhteisiin. Toimintamme asiakkaiden, materiaalintoimittajien ja työntekijöidemme kanssa perustuu reiluuteen, lojaalisuuteen, kunnioitukseen ja luottamukseen. Blickle arvostaa pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaiden, materiaalintoimittajien ja työntekijöidensä kanssa ja asettaa asiakastyytyväisyyden ja tulevaisuuteen suuntautumisen yritystoiminnan keskiöön.

Missiomme

Asiakkaidemme kumppanina kehitämme ja valmistamme korkealaatuisia, kestäviä, käyttäjäystävällisiä ja innovatiivisia pyöräratkaisuja, jotta ihmiset kaikkialla maailmassa voisivat liikuttaa kaikenlaisia tavaroita, koneita ja kuljetusjärjestelmiä turvallisesti, tehokkaasti ja ergonomisesti.