Blickle Academy

Mottonsa Moving Forward hengen mukaisesti Blickle kertoo perustavansa Blickle Academy -koulutuskeskuksen.

Blickle Academy vastaa tulevaisuudessa kaikista Blickle Gruppen henkilöstökoulutuksista ja jatkokoulutuksista. Blickle Academysta tulee näin kaikkien Blicklen työntekijöiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaniemme yhteinen kouluttaja.

Blickle Academya laajennetaan asteittain tulevina kuukausina ja vuosina ja sen tarjoamien koulutusten ja kurssien sekä yksilöllisten jatkokoulutusmahdollisuuksien määrä tulee kasvamaan asteittain.

Uudessa hallintorakennuksessa toimivan Blickle Experience Centerin koulutus- ja seminaaritilojen lisäksi Blickle Academylle avataan vuoden 2024 alussa uusia tiloja hallinnon aikaisempiin vastaanottotiloihin. Näihin tiloihin tulee tiloja koulutuksille, seminaareille ja luovalle toiminnalle. Näissä tiloissa onnistuvat niin lähikoulutukset kuin videokoulutukset kuin myös etäkoulutukset ja keskittymistä vaativa opiskelu.

Blickle Academyn perustaminen johtaa meitä tavoitteeseemme vahvistaa työntekijöidemme ja näin myös yritystemme pätevyyttä ja edistää yhdessä mottoamme Moving forward. Katseemme on tiukasti Blicklen visiossa: To be the best wheel and castor manufacturer to work with.

Lisätietoja tavoitteista ja toiminta-alueista on Blickle Academyn esitteessä, jonka voit ladata täältä PDF-muodossa.