Uusi Blickle Experience Center avataan

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen pyörien testauskeskus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kokeilla Blicklen tuotteita.

Blicklen uuden hallintorakennuksen virallisten vihkiäisten yhteydessä avattiin myös Blickle Experience Center.

Blickle Experience Center on maailman nykyaikaisin pyörien testauskeskus, ja se antaa asiakkaille mahdollisuuden testata ja vertailla Blicklen tuotteita laajasti ja mitata objektiivisesti erilaisia parametreja. Ajoradalla, jossa on portaattomasti säädettävä ramppi ja lattiapintojen vaihtomahdollisuus, voidaan simuloida realistisesti monenlaisia käyttöolosuhteita. Tarkan anturitekniikan avulla esimerkiksi voimantarve, melutaso ja vierintävastusarvot rekisteröidään työntämisen tai vetämisen aikana ja visualisoidaan näytölle tai tallennetaan.

Ajotestien aikana koettua subjektiivista ajotuntumaa täydennetään siten todellisilla mittaustuloksilla.

Käytettävissä on yhteensä 16 erilaista testivaunua, jotka on varustettu erilaisilla pyörillä, jarruilla ja sähköisillä käyttöjärjestelmillä (ErgoMove). Tietenkin myös asiakaskohtaiset vaatimukset voidaan kartoittaa ja simuloida testiskenaariona.

Blickle Experience Center tarjoaa näin ollen eri puolilta maailmaa tuleville asiakkaille mahdollisuuden varmistaa liikkuvuuteen liittyvät investointipäätökset etukäteen. Yhdessä Blicklen pyöräasiantuntijoiden kanssa voidaan löytää ergonomian ja tehokkuuden kannalta optimaaliset ratkaisut.

Lisäksi Blickle Experience Centeriä käytetään Blicklen saksalaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden järjestelmälliseen koulutukseen. Blicklen kouluttajatiimin tukena tässä työssä on alan uusin tekniikka.

Blickle Experience Centerin myötä Blickle laajentaa entisestään pyöriin liittyvää palveluaan ja noudattaa visionääristä vaatimustaan "To be the best wheel and castor manufacturer to work with".