Blickle-tuotteet

Löydä oikeat tuotteet tarpeisiisi – vakioratkaisuista mittatilaustuotteisiin

Valikoimassamme on 30 000 erikokoista ja monista eri materiaaleista valmistettua vakiotuotetta. Niiden lisäksi tuotannostamme noin 40 % on asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja. Keskimäärin kehitämme noin 10 uutta ratkaisua joka päivä. Tavoitteemme on yksinkertainen: kehittää parhaat pyörät kaikkiin käyttökohteisiin.

Tuotehaku

Tuotehakumme avulla löydät helposti tarpeisiisi sopivat Blickle-tuotteet. Monipuoliset suodattimet helpottavat tuotteen valintaa entisestään. Kaikissa hakutuloksissa on tuotteiden tarkat tiedot: tuotetietosivu, CAD-tiedostoja ja kuvia. Voit myös kätevästi vertailla valittuja tuotteita keskenään verkossa. Vakiotuotevalikoimamme kaikkia tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupastamme.
Pyöräsarjat

Pyöräsarjat

Valitse sopiva ratkaisu yli 30 000 tuotteesta!
Erikoistuotteet
Blicklen erikoisratkaisut
Eikö laajasta vakiotuotevalikoimastamme löytynyt sopivaa tuotetta? Toteutamme myös erikoisratkaisuja yksinkertaisista mittamuutoksista monimutkaisiin asiakaskohtaisiin malleihin – yhdessä löydämme varmasti ratkaisun tarpeisiisi. Täältä löydät valikoiman aiemmin toteuttamiamme asiakasprojekteja.

Blickle-pyörien käyttökohteet

Sisälogistiikasta koneenrakennukseen ja kuljetustekniikkaan, liikuteltavista laitteista hygienian, lääketieteen ja muotoilun aloille – Blickle-pyörät pitävät lähes kaikki alat liikkeessä. Vuosikymmenien kokemuksemme ja osaamisemme avulla olemme kehittäneet laajan valikoiman kohdennettuja ratkaisuja. Näin meillä on jokaiseen käyttökohteeseen ja tarkoitukseen sopiva tuote.

Online-kuvastot
Selaa koko kuvastoamme ja muita tuote-esitteitämme helposti verkossa ja lue lisää Blickle-tuotteista!

Tuotevideot

Miten Central Stop oikein toimii? Mitä tapahtuu, kun käytetään turvajarrua? Tuotevideoissamme selitetään nämä ja monia muita Blickle-tuotteiden teknistä ominaisuutta.

Asiakastarinat

Niin vakiotuotteemme kuin asiakaskohtaiset erikoisratkaisumme ovat tärkeässä osassa lukemattomissa menestyksekkäissä asiakastarinoissamme. Tutustu eri alojen asiakastarinoihin, joissa Blickle-pyörät ovat tuoneet ratkaisun käyttökohteen asettamiin haasteisiin.