Työstökone

Varmuutta Blicklen nostopyörillä

Olipa kyseessä sorvi, jyrsin, pora tai hiomakone, Blicklen pyöriä voidaan käyttää mitä erilaisimmissa työstökoneissa. Työstökoneet koostuvat usein erilaisista liikuteltavista osakokonaisuuksista, jotka toimitetaan asiakkaalle erikseen ja jotka kootaan asiakkaan tiloihin.

Jotta modulit voidaan sijoittaa paikalleen tarkasti ja helposti, niissä on usein nostopyörät. Kun kukin osakokonaisuus on sijoitettu haluttuun paikkaan, nostopyöriin kuuluvat lukitusjalat varmistavat, että kone pysyy luotettavasti paikallaan ja että sen korkeus voidaan säätää mahdollisten pinnan epätasaisuuksien mukaan. Nostopyörien on pystyttävä kannattelemaan useiden tonnien yhteispaino.

Blicklen nostopyörien taattu saksalainen laatu, ”Made in Germany”, mahdollistaa helpot ja nopeat siirrot paikasta toiseen sekä työstökoneiden pysymisen paikallaan vaunulukkojen avulla.

Erityisesti sarjojen HRSP, HRLHD ja HRLSD lukitusjalkojen staattinen kuormitettavuus on erittäin korkea. HRSP-sarjassa, jonka valmistuksessa on käytetty alumiinipainevalua, samoin kuin HRLHD-sarjassa, joka on valmistettu sähkösinkitystä vahvasta teräslevystä, voidaan lukitusjalkojenkorkeutta säätää kiintoavaimella. HRLSD-sarjassa on erityisen vankka sähkösinkitty hitsattu teräsrakenne ja korkeudensäätöruuvi, joka mahdollistaa nostopyörän rakennekorkeuden säädön lukitusjalan asennosta riippumatta. Tämän lisäksi pyörät on pöly- ja roiskevesisuojattu.