Kuljetinjärjestelmä

Blicklen ohjausrullat ympärivuorokautisessa käytössä

Niillä kuljetetaan niin kappaletavaraa kuin irtotavaraakin – esimerkiksi laatikoita tehtaassa tai maa-ainesta työmaalla. Kyse on tietysti hihnakuljettimista. Blicklen ohjausrullia käytetään kaikkialla maailmassa tavaroiden kuljettamiseen järjestelmien sisällä.

Tällaisia järjestelmiä käytetään usein vuorokauden ympäri, ja niiden tehokkuuden kannalta onkin äärimmäisen tärkeää, että ohjausrullat ovat huoltovapaita ja että niiden vierintävastus on pieni. Rullien kannalta ensiksi mainittu tarkoittaa ennen kaikkea suurta kulutuskestoa. Jotta järjestelmät toimisivat häiriöttä, on myös tärkeää, että rullien pyörähdysgeometria on mahdollisimman tarkka. Silloin niillä voidaan kuljettaa myös herkkiä kohteita erittäin tarkasti ja hiljaisesti.

Kun tällaisissa järjestelmissä tarvitaan erityistä luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä, Blicklen ohjausrullat ovat varma valinta. Blicklen omassa tuotekehityskeskuksessa kehitetyt huipputekniset materiaalit, laaja kokemus useilta eri aloilta ja joustava kyky kehittää erikoisratkaisuja ovat syitä, joiden vuoksi kuljetustekniikkaa tarvitsevat asiakkaat ympäri maailman luottavat Blickleen. Blicklen laajasta valikoimasta löytyy seitsemän ohjausrullasarjaa: Vakiotuotevalikoimassa on saatavana esimerkiksi FPO-sarjan polyamidirullia, FSVU-sarjan Vulkollan®-juoksupinnalla varustettuja rullia ja FPOB-sarjan Besthane®-juoksupintaisia ohjausrullia, joihin on saatavana lisäksi myös ruostumaton kuulalaakeri.