Näyttötelineet

Blicklen pyörät miellyttävällä muotoilulla

Työelämässä käytetään usein tabletteja tai näyttöjä erilaisissa esittelyissä. Tällaisten järjestelmien kuljettamiseen käytetään niin sanottuja näyttötelineitä, joissa on yleensä neljä kääntöpyörää. Näyttötelineitä käytetään yrityksissä erityisesti palavereissa, asiakastapaamisissa ja koulutuksissa. Lisäksi tällaisia kätevästi liikuteltavia telineitä käytetään messuilla ja lääketieteen alalla.

Tällaisissa kohteissa käytettävien pyörien on oltava helposti liikuteltavia ja silmää miellyttäviä. Pyörissä on usein myös lukitus, jonka avulla teline saadaan lukittua paikalleen siirron jälkeen.

Näyttötelineissä käytetään yleensä TPA- ja VPA-sarjojen kalustepyöriä 50 mm:n halkaisijasta ylöspäin sekä Blickle WAVE- ja Blickle MOVE -sarjojen moderneja ja kauniita muovipyöriä. Nämä pyörät ovat kaikki jälkiä jättämättömiä, mikä on tärkeää erityisesti lääketieteen aloilla ja edustustehtävissä. Blicklen valikoimasta löytyy edellä mainituista pyöristä myös puolijohtavat mallit, jos kohteessa tarvitaan sähköstaattisten latausten johtokykyä. Ne ehkäisevät sähköstaattisia purkauksia, jotka ovat käyttäjälle kivuliaita ja saattavat myös vahingoittaa telineessä kuljetettavia laitteita. Blicklen tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia kaluste-, kompakti- ja designpyöriä sekä kiinnitysmenetelmäksi on valittavissa esimerkiksi kiinnityslevy, keskiöreikä tai lukitustappi. Blickleltä löytyy siis sopiva ratkaisu kaikkiin näyttötelineisiin.