Pyöräsarjat

haarukkavaunuihin, trukkeihin ja muihin lavansiirtokoneisiin

Haarukkavaunun ja trukin pyörät

Haarukkavaunuja, trukkeja ja materiaalinkäsittelyajoneuvoja käytetään raskaiden kuormien nostamiseen ja kuljettamiseen ja ne ovat siksi välttämättömiä yrityksen sisäisessä logistiikassa. Tällaisissa kohteissa käytettävien pyörien on oltava äärimmäisen kulutuskestäviä ja vankkoja.

Blickleltä löytyy useita pyöräsarjoja haarukkavaunuihin, trukkeihin ja materiaalinkäsittelyajoneuvoihin.

Käyttökohde vaikuttaa siihen, millaisia pyöriä tarvitaan. Tällöin erityisen tärkeässä osassa ovat ulkoiset olosuhteet, kuten alustan ominaisuudet sisä- tai ulkotiloissa tai se, käytetäänkö ajoneuvoa manuaalisesti vai sähköisesti. Tämä vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin, kuten dynaamiseen kuormitettavuuteen, ympäristön vaikutusten sietoon ja hiljaiseen kulkuun.

Blickleltä löytyy pyöriä materiaalinkäsittelyajoneuvoihin monista eri materiaaleista niin juoksupinnan kuin keskiönkin suhteen. Jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa, joten ne sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Haarukkavaunujen pyörissä käytetään erilaisia polyuretaanijuoksupintoja tai polyamidia. Etupyöriin on lisäksi tarjolla yksi lisävaihtoehto, jossa juoksupinta on elastista umpikumia. Veto- ja trukkipyörissä on myös vaihtoehtoina polyuretaani ja elastinen umpikumi.


Haarukkavaunun pyörät

HTH-, HTHW-, HB- ja HPO-sarjojen haarukkavaunun pyörät

Haarukkavaunujen etupyörät ja raskaan sarjan pyörät lavansiirtäjiin

ALEV-, ALST-, ALTH-, PO-, GTH-, VSTH-, GB- ja GVU-sarjojen etupyörät ja raskaan sarjan pyörät

Trukkipyörät, veto- ja juoksupyörät lavansiirtäjiin

RVU-, RTH-, RB- ja REV-sarjojen trukki-, veto- ja juoksupyörät