Blickle Asiakastyytyväisyystutkimus 2022

Blickle saa parhaat arvosanat

"Mittaamme työmme onnistumista asiakkaidemme tyytyväisyydellä. Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeä ja jatkuva motivaation lähde meille Blicklessä", korostaa Reinhold Blickle, Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG:n toimitusjohtaja. Tästä syystä Blickle lähettää säännöllisesti kyselytutkimuksen saadakseen edustavia ja luotettavia tuloksia asiakastyytyväisyydestä. Asiakkaat 17:stä Euroopan ja Pohjois-Amerikan maasta sekä Kiinasta saivat kesäkuun puolivälissä kyselyn, jossa oli 22 kysymystä eri aiheista. Osallistumisaste oli yli 20 prosenttia tutkituista yrityksistä. On ilahduttavaa huomata, että onnistumisen taso on jälleen kerran erittäin hyvä kaikissa osallistujamaissa tämän vuoden vaikeista yleisistä olosuhteista huolimatta.

Kokonaisarvio Blicklestä tavarantoimittajana on keskimäärin 1,66 asteikolla 1 (erittäin hyvä) - 6 (epätyydyttävä). Tämä osoittaa, että Blicklen tavoitteet (asiantunteva neuvonta, tuotteiden saatavuus, kansainvälinen verkkopalvelun saatavuus) saavutetaan maailmanlaajuisesti ja että asiakkaat arvostavat Blicklen "Made in Germany" -tuotteita. Positiivista on myös se, että 22,35 prosenttia asiakkaista toteaa tyytyväisyytensä Blickleen parantuneen kahden viime vuoden aikana. Vain 2,49 prosenttia näkee tilanteen heikentyneen. Tutkimustulokset antavat Blicklelle myös tärkeitä vihjeitä mahdollisia parannuksia silmällä pitäen. Erityisen huomionarvoista on, että 95,8 prosenttia asiakkaista arvioi tuotteen laadun erittäin hyväksi tai hyväksi. Blickle sai parhaat arvosanat myös seuraavissa luokissa: toimitusaika/toimitusvarmuus, toimisto- ja kenttämyyjien asiantunteva neuvonta, verkkosivusto/verkkokauppa ja kyselyjen nopea käsittely.

"Tutkimuksen tulokset ovat meille vahvistus siitä, että koronapandemian aikana ja muutoin vaikeassa ympäristössä tehdyt poikkeukselliset ponnistelut on asiakkaidemme taholla huomioitu. Saimme tämänvuotisessa kyselyssä paljon laadukasta palautetta ja olemme siitä hyvin kiitollisia. Olemme palautteesta nöyrän ylpeitä, koska se osoittaa, että olemme oikealla tiellä. Haluamme esittää vilpittömät kiitoksemme kaikille osallistujille rehellisistä arvioista", Reinhold Blickle jatkaa.