EcoVadis puolusti hopeamitalia

EcoVadis palkitsee Blicklen kolmannen kerran kestävästä yrittäjyydestä

Huolimatta huomattavasti tiukemmista arviointikriteereistä maailmanlaajuisesti toimiva pyörä- ja valupyörävalmistaja Blickle on jälleen kerran saanut hopeamitalin vuonna 2023. Hopeamitali kansainväliseltä arviointifoorumilta EcoVadis.

EcoVadiksesta on tullut vuonna 2007 tapahtuneen perustamisensa jälkeen maailman suurin ja luotettavin yritysten kestävyysluokitusten tarjoaja. yrityksistä. Yli 100 000 luokiteltua yritystä kuuluu kansainväliseen EcoVadisin verkostoon. Kestävyysluokituksessa tarkastellaan tuotanto- ja toimitusketjuja kestävyyden kannalta. Arviointi perustuu neljään kriteeriin: ympäristö, etiikka, työ- ja ihmisoikeudet sekä kestävät hankinnat.

Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co.KG sai vuonna 2023 jälleen hopeamitalin tiukentuneista arviointikriteereistä huolimatta. Tämä oli mahdollista vain siksi, että arvioiduilla osa-alueilla oli tapahtunut lisäparannuksia vuoteen 2021 verrattuna.

Rosenfeldin pyörä- ja valurattaiden valmistaja on vuonna 2023 arvioitujen yritysten 14 prosentin kärkijoukossa. Sen toimialalla Blickle on edustettuna jopa kuuden parhaan prosentin joukossa.

Johdolle tämä on jälleen yksi vahvistus siitä, että investoinnit resursseja säästävään tuotantoon ja sosiaalisen vastuun kantaminen vaikuttavat ja että yritys on oikealla tiellä. sosiaalinen vastuu vaikuttavat ja että yritys on erittäin hyvällä tiellä.