EcoVadis -vastuullisuusluokituksessa hopeamitali

EcoVadis palkitsi Blicklen kolmannen kerran vastuullisesta liiketoiminnasta

Huomattavasti tiukentuneista arviointikriteereistä huolimatta maailmanlaajuisesti toimiva pyörävalmistaja Blickle on saanut jälleen vuonna 2023 hopeamitalin kansainväliseltä vastuullisuusarviointeja tekevältä EcoVadis –yhtiöltä.

EcoVadis –yhtiöstä on vuoden 2007 perustamisensa jälkeen tullut maailman suurin ja luotettavin yrityksille tehtävien vastuullisuusluokitusten tarjoaja. Yli 100 000 luokiteltua yritystä kuuluu kansainväliseen EcoVadis -verkostoon. Vastuullisuusluokituksessa tarkastellaan tuotanto- ja toimitusketjuja neljän kriteerin pohjalta: ympäristö, etiikka, työ- ja ihmisoikeudet sekä hankinnat.

Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co.KG sai vuonna 2023 jälleen hopeamitalin tiukentuneista arviointikriteereistä huolimatta. Tämä oli mahdollista vain sen ansioista, että arvioiduilla osa-alueilla on tapahtunut lisäparannuksia vuoteen 2021 verrattuna.

Rosenfeldissa toimiva kuljetuspyörien valmistaja on vuonna 2023 arvioiduista yrityksistä parhaan 14 prosentin joukossa. Omalla toimialallaan Blickle sijoittuu jopa parhaan 6 prosentin joukkoon.

Yrityksen johdolle tämä on jälleen yksi vahvistus siitä, että investoinnit resursseja säästävään tuotantoon sekä sosiaalisen vastuun kantaminen tuottavat tulosta ja yritys on oikealla tiellä.