Yksilöllistä muotoilua siirreltäville sairaalakalusteille

Blicklen muovinen MOVE -kaksoispyörä LKDG-PATH 125K-ZA-928004 ja
LKDG-PATH 125K-FI-ZA-928003

Asiakas

… on saksalainen terveydenhuollon liikuteltavien kalusteiden valmistaja ja yksi oman alansa markkinajohtajista. Yritys työllistää 40 henkilöä ruostumattomien teräskalusteiden osavalmistuksessa, tuotannossa, toimituksessa, myynnissä ja asiakaspalvelussa.

Haaste

Asiakas tarvitsi useille uusille sairaalavaunusarjoille uudet kaksoispyörät. Vaunuissa käytettiin aiemmin kilpailijan valmistamia muovisia kaksoispyöriä. Kalustevalmistaja halusi samankaltaisen tuotteen, joka olisi ulkoasultaan kuitenkin modernimpi. Värin suhteen oli tiettyjä vaatimuksia: Pyörän tulisi sopia täydellisesti kalusteiden ulkoasuun, eli olla alumiininvärinen (RAL 9006). Lisäksi asiakas halusi jarruvivun olevan punainen.


Ratkaisu

Muovinen Blickle MOVE kaksoispyörä LKDG-PATH 125K-ZA-928004 ja LKDG-PATH 125K-FI-ZA-928003

Blicklen design-kaksoispyörä MOVE sarjasta LKDG-PATH vastasi kaikkia ulkoasun ja toiminnallisuuden vaatimuksia. Muoviasiantuntijamme valmistivat pyörän pölykapselin erikoisvärissä valkoalumiini (RAL 9006), ja lukitusvipu valmistettiin asiakkaan vaatimusten mukaan punaisena (RAL 3000). Muissa osissa, kuten rungossa ja pyörien keskiössä, käytimme vakio-osiamme hopeanharmaina (RAL 7001), sillä se sointui erittäin hyvin asiakkaan toivomaan väriin.


Lopputulos

Asiakas on erittäin tyytyväinen ratkaisuun, sillä se tarjoaa kauniin ulkoasun yksilöllisesti muokatuissa väreissä eikä kuitenkaan maksa yhtään enempää kuin aiemmin käytetyt tuotteet.

Edut ja tekniset tiedot LKDG-PATH 125K-ZA 928004 ja LKDG-PATH 125K-FI-ZA-928003

  • miellyttävä ulkoasu
  • vaunun näkyvissä osissa yksilöllisesti muokatut värit
  • useiden vakio-osien käyttö tuo kustannussäästöjä
  • korkealuokkainen, modernimpi ja kustannuksiltaan vastaava vaihtoehto aiemmalle tuotteelle