Asiakastarinat: hygienia / lääketiede / design

Liikkuvuutta elintarvikealalla ja lääketieteessä

Blicklen muovipyörät

Turvallisemmat vuoteet lapsille

Alankomaiden Franekerissa toimiva Oostwoud aloitti vaunujen ja rattaiden valmistamisen vuonna 1871. 


ErgoMove 4000 käytössä

Raskaiden kuormien turvalliset kuljetukset puhdastiloissa

Kone- ja laitevalmistajayritys ystral on perustettu vuonna 1959 Stuttgartissa. Se suunnittelee ja valmistaa sekoitus-, dispergointi- ja jauheenliuotuskoneita virtausteknisiin prosesseihin.
ErgoMove 1000 käytössä

Merkittävästi parempi ergonomia

Bambergilaisella klinikkaryhmällä Baijerissa on 900 vuodepaikkaa, ja sen tarvitsi toimittaa suuria määriä varastotavaraa, elintarvikkeita ja lääkkeitä määränpäähänsä ajettavia trukkeja käyttämällä.
Gastguard ruokailuvälineiden annostelujärjestelmä

Innovatiiviset aterinvaunut ja Blickle MOVE-pyörät

Asiakas: Gastguard on Baden-Württembergin Kornwestheimissa sijaitseva startup-yritys.

Hengityskone sairaalassa

Blickle toimittaa pyöriä hengityskoneisiin

Asiakas on high tech -yritys, joka tarjoaa virtuaalisimulaatioratkaisuja. Yritys kehittää yli 70 vuoden innovaatiokokemuksen turvin asiakaskokemuksen yhä uudelleen.
Puhdastila

Blicklen vähäpäästöiset puhdastilojen erikoispyörät

Asiakas toimii puolijohdetekniikan alalla kehittäen ja valmistaen mikrosirujen valmistuslaitteistoja. Yritys toimii kansainvälisesti, ja sen liikevaihto tilikaudella 2015/2016 oli 972 miljoonaa euroa.
Wave Glider

Täydellisen luotettava – jopa avomerellä

Asiakas on yhdysvaltalainen merirobotiikkayhtiö, joka valmistaa, kehittää ja myy miehittämättömiä aalto- ja aurinkoenergialla toimivia Wave Glider -aluksia.
Sairaala

Yksilöllistä muotoilua siirreltäville sairaalakalusteille

Asiakas on saksalainen terveydenhuollon liikuteltavien kalusteiden valmistaja ja yksi oman alansa markkinajohtajista. Yritys työllistää 40 henkilöä ruostumattomien teräskalusteiden osavalmistuksessa, tuotannossa, toimituksessa, myynnissä ja asiakaspalvelussa.
Röntgenlaite

Muotoilu ja toiminnallisuus fiksusti yhdessä

Asiakas on vuonna 1994 perustettu espanjalaisyritys. Yritys on perustamisestaan lähtien kasvanut jatkuvasti ja se kuuluu maailman johtaviin korkeataajuisten röntgengeneraattorien ja röntgenjärjestelmien OEM-suunnittelijoihin ja valmistajiin.
Asuntoauto

Herkkäliikkeinen korkeista lämpötiloista ja kemiallisesta kuormituksesta huolimatta

Asiakas kuuluu kansainvälisesti toimivaan ruotsalaiseen konserniin, joka toimittaa “liikkuvan elämän” ratkaisuja ilmastointiin, hygieniaan, ruokaan ja juomaan liittyen. Asiakkaan Saksan-keskuksessa valmistetaan ikkunoita, ovia ja sälekaihtimia asuntovaunuihin ja -autoihin.
Ruoka-aika sairaalavuoteessa

Työpaikan paremman ergonomian puolesta

Asiakas on maanlaajuisesti toimiva australialainen organisaatio, joka on luotu tuottamaan laadukkaita palveluita New South Walesin terveydenhoitojärjestelmän potilashuollon tukemiseksi.
Elintarvikevalmistuksen käyttökohteet

Erityisen pitkäikäinen – myös kovimmissa olosuhteissa

Asiakas on yhdysvaltalainen elintarvikevalmistaja. Perustamisestaan vuonna 1891 lähtien yritys on kehittynyt monipuoliseksi valmistajaksi kattaen lihatuotteet, leipomotuotteet, munat ja ruokaöljyt.
Kylmätila

Luotettava myös äärimmäisessä pakkasessa

Asiakas on skandinaavinen miltei 3000 työntekijän Biotech-yritys, joka maailman markkinajohtajana biotieteen alalla valmistaa luonnollisia lisäaineita elintarviketeollisuuteen, maatalouteen ja lääkkeisiin.