Blicklen hydrauliset nostopyörät

Blickle toimittaa hydrauliset nostopyörät kalustetehtaalle

Asiakas

…on Wolz, joka toimii Waldtannissa, Schwäbisch Hallin piirikunnassa. Vuonna 1800 perustettu yritys yhdistää perinteen ja käsityötaidon modernin kalusteliikkeen tarjontaan. Ovet, ikkunat ja sisustus täydentävät valikoiman.

Haaste

Yritys valmistaa tiskejä, joita voidaan käyttää esimerkiksi uusien tuotteiden esittelemiseen. Tiskien päällä voidaan tarpeen mukaan myös kuljettaa ja säilyttää kuumasäilytysastioita, juomia ja ruokatarjottimia. Haasteena on voida kuljettaa pöydät nopeasti ja vaivattomasti paikasta toiseen.

Lisäksi pyörien pitää olla taustalla huomaamattomasti ja näkymättömissä. Asiakas toivoi ratkaisua, joka olisi sekä huomaamaton että mukava käyttää.

Tiski painaa tyhjänä noin 400 kiloa. Keittiötarvikkeista ja ruoka-astioista voi mahdollisesti tulla 200 kiloa painoa lisää.


Ratkaisu

Set der hydraulischen Heberollen

Blickle nostopyörät on suunniteltu teollisuuden sisälogistiikan tiukimpiin vaatimuksiin. Yleensä pöydän kaikki nostopyörät on lukittava erikseen. Hydraulisella pumpulla varustettu Blicklen nostopyöräsarja on entistä ergonomisempi ja aikaa säästävämpi vaihtoehto. Hydraulipumppu mahdollistaa kaikkien sarjaan kuuluvien nostopyörien samanaikaisen nostamisen.

Lisäksi hydraulisten nostopyöräsarjan etuna on se, että lukitus- ja nostoyksikkö ovat toisistaan erilliset. Näin hydraulipumppu voi käynnistää nostotoiminnon huomaamattomasti taustalla. Pyörät voidaan piilottaa pöydän verhousten taakse, joten ne eivät vaikuta tiskin ulkoiseen tyyliin.


Lopputulos

  • Kaikkien käytössä olevien nostopyörien keskitetty samanaikainen nostaminen yhdellä hydraulipumpulla säästää aikaa ja vaivaa.
  • Erillinen lukitus- ja nostoyksikkö mahdollistaa nostopyörien piilottamisen myyntitiskin verhouksen taakse.
  • Erittäin pieni voimantarve.
  • Hydraulipumpun käsikammen voi tarvittaessa kääntää sivuun.
  • Hydraulipumpun enimmäiskäyttöalue jopa 750 kg.

Tekniset tiedot ja edut – SET HRLK-PATH 100KF-HYD

  • Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset nostopyörät.
  • Muuttaa liikuteltavat laitteet kiinteiksi työskentelytasoiksi.
  • Äänetön korkeudensäätö.
  • Hiljainen kulku ja lattiaystävällisyys pyörien termoplastisen polyuretaanijuoksupinnan (TPU) ansiosta

Katso lisätietoja videolta.