Asiakastarinat: liikkuvat laitteet

Laitteet ja kalusteet tehdään siirrettäviksi

Janzenin saksitrukki

ErgoMove saksinostovaunuissa

Ala-Saksin Niederlangenissa toimiva Janzen Lifttechnik GmbH valmistaa nostopöytien lisäksi pylväsnostureita sekä tavarahissejä ja kevythissejä. Nostopöytiä ei nykyään käytetä pelkästään kuormien nostamiseen ja laskemiseen.

Asiakastarina LER-POES 100KF-SG

Buggy Board ja paras ajomukavuus

Baijerissa kotipaikkaansa pitävä Angelcab GmbH on erikoistunut lastenvaunujen ja lisävarusteiden valmistamiseen ja sitoutunut käyttämään siinä luonnon materiaaleja, teknisiä innovaatioita, toimivaa designia ja perinteistä käsityötaitoa.
Success Story HRLK-PATH

Blicklen hydrauliset nostopyörät

Yritys valmistaa tiskejä, joita voidaan käyttää esimerkiksi uusien tuotteiden esittelemiseen. Tiskien päällä voidaan tarpeen mukaan myös kuljettaa ja säilyttää kuumasäilytysastioita, juomia ja ruokatarjottimia.
Blickle ErgoMove käytössä

Blicklen sähkökäyttöinen ErgoMove 1000 -voimansiirtojärjestelmä käytössä

Cromatechin pääkonttori sijaitsee Sveitsin Gossaussa, St. Gallenin kantonissa. Se kehittää ja rakentaa laitteita ja koneita eri aloille, esimerkiksi junien ja raitiovaunujen kunnossapitoon ja huoltoon.
Pihakeittiöt

Ruostumattomat Blickle-pyörät pihakeittiöihin

Asiakas valmistaa pihakeittiöitä. Yrityksen konsepti on ruostumattomasta teräksestä valmistetut, laadukkaat säänkestävät keittiöt, jotka ovat ulkona ympäri vuoden. Kaikki keittiömoduulit ja -komponentit valmistetaan teollisen tuotannon ja käsityön yhteistyönä.
Tarjoiluvaunu, joka on varustettu Progressus-pyörillä

Suuntalovelliset kääntöpyörät tarjoiluvaunuihin

Asiakas on keskisuuri sveitsiläisyritys, joka valmistaa ruoankuljetusvaunuja. Vaunuja käytetään niin suurkeittiöissä ja vanhainkodeissa kuin seisovissa pöydissäkin tai ruokarekoissa.
Henkilönostimet

Blicklen ratkaisu parantaa ajomukavuutta

Asiakas on saksinostinten valmistaja ja kaikki kehitystyö tehdään päätehtaalla Iso-Britanniassa. Yritys on erikoistunut valmistamaan tuotteita suhteellisen mataliin korkeuksiin, noin 4-5 metriin.
Työkaluvaunut Bedrunka+Hirth

Monipuolinen lahjakkuus

Asiakas on yksi teollisuuskalusteiden ja manuaalisten työpistejärjestelmien johtavista valmistajista Saksassa. Keskisuuri yritys työllistää noin 120 henkilöä ja myy tuotteitaan Euroopan laajuisesti erikoisliikkeiden kautta.
Supermarket

Mittatilauksena tehdyn asiakaskohtaisen ratkaisun ja edullisen hinnan täydellinen yhdistelmä.

Asiakas on Yhdysvaltojen johtava vähittäistavaroiden varastointiin ja kuljetukseen tarkoitettujen vaunujen valmistaja. Asiakkaina sillä on useita nimekkäitä maailmanlaajuisia vähittäistavaraketjuja, kuten Walgreens Boots Alliance, Dollar General ja CVS.
Tarjoiluvaunut

Pehmeät pyörät pitävät kuljetusmelun kurissa

Asiakas on vuonna 1898 perustettu, perinteitä kunnioittava saksalainen leipomo. Leivintuvasta 25 toimipaikkaan laajentuneella leipomoyrityksellä on nykyään myös oma Catering-palvelu.
Toisen maailmansodan aikaisen saksalaisen Panzer IV:n jäljennös

Blickle goes Hollywood

Asiakas on irlantilainen yritys, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti luovia ja teknisiä ratkaisuja elokuva- ja televisioproduktioihin. Toisin kuin monet muut sillä alalla, tämä yritys pääasiassa kehittää todellisia laitteita, joita tuotantoyhtiöt käyttävät erikoisefektien kuvaamiseen.
Itsejarruttava vaunu pelastuskäyttöön

Joustava ja turvallinen kisko- ja katukäytössä

Asiakas on suuri sveitsiläinen pelastusajoneuvojen valmistaja. Yritys on toimittanut yli 30 vuoden aikana jo yli 900 ajoneuvoa. Recherswilin kunnassa perustamisestaan asti sijainneessa yrityksessä ajoneuvot valmistetaan itse, ja lopputulos on taattua sveitsiläistä laatua.