ErgoMove® 1000

Ohjainyksikkö

Ergonominen kädensija on kehitetty yhteistyössä Heilbronnin ammattikorkeakoulun ja Stuttgartin yliopiston kuljetustekniikan ja sisälogistiikan laitoksen kanssa ergonomiavaatimusten mukaiseksi. ErgoMove® 1000 -järjestelmän kohdalla voidaan valita kahdesta ergonomisen kädensijan vaihtoehdosta. Ensimmäisessä vaihtoehdossa on voima-anturi käyttövoimien mittaamiseen ja toisessa taas kaksi ajokytkintä.

Ergonominen kädensija – vaihtoehdot

 • 1 Intuitiivinen käyttö

  Ergonominen kädensija ja integroitu voima-anturi rekisteröi vaikuttavia voimia kahdessa suunnassa: eteen/taakse, vasemmalle/oikealle. Voimaimpulssit muuntuvat ohjaussignaaleiksi ja ohjaavat kulkua haluttuun suuntaan. Tämä varmistaa vaivattoman ja intuitiivisen käsittelyn. Ohjainyksikössä, jossa on kaksi ajokytkintä, sähkökäyttöisiä pyöriä ohjataan suoraan ajokytkimellä. Yhden käden käyttötavassa tässä ergonomisen kädensijan vaihtoehdossa moottoreita ohjataan synkronisesti ja kahden käden käyttötavassa yksitellen.

 • 2 Hätävapautus

  Tarvittaessa turvajarrujen lukitus voidaan avata avainkytkimestä kääntämällä. Tällöin vaunua voidaan liikuttaa manuaalisesti ilman sähköistä voimansiirtoa.

 • 3 Lataustilan ilmaisin (a) ja vaihtoakku (b)

  Akkuyksikkö koostuu yleisesti myynnissä olevista vaihtoakuista, jotka voidaan vaihtaa nopeasti napsauttamalla. Vara-akkujen ansiosta siis myös tauoton käyttö on mahdollista.

 • 4 Käyttötilat: kilpikonna ja jänis

  Kilpikonnatila: eteen 2 km/h, taakse 2 km/h.

  Jänistila: eteen 4 km/h, taakse 2 km/h.

 • 5 Äänitorvi

  Sekä voima-anturilla varustetun ergonomisen kädensijan että ajokytkimien yhteydessä toimitukseen kuuluu äänitorvi. Se on asennettu ohjainyksikköön. Se lisää turvallisuutta kuormien kuljettamisessa, ja siksi voimassa oleva CE-merkintäkin edellyttää sitä.

 • 6 Puristussuoja

  Ajokytkimillä varustetussa ergonomisessa kädensijassa on sienipainikkeella toimiva puristussuoja. Jos käyttäjä painautuu vahingossa painiketta vasten, vaunu kulkee pienen matkan päinvastaiseen suuntaan. Voima-antureilla varustetussa ergonomisessa kädensijassa integroidut voima-anturit vastaavat puristussuojan toiminnasta. Kädensija tunnistaa jo vähäisetkin voimat (enint. 28 N 1 000 kg:ssa).

ErgoMove 1000® SWITCH&MOVE

Optionally with removable cockpit
Haluatko tietää lisää ErgoMove®-tuotteistamme tai sopia esittelyajankohdasta?

ErgoMove®-asiantuntijamme ovat tavoitettavissa numerosta +358 9 540 75224 tai osoitteesta myynti@blickle.fi.