Hyllykköhissit

Suuri tarkkuus ja pitkä käyttöikä automatisoidussa varastoinnissa

Hyllykköhissit ovat avainasemassa, kun korkeavarastoihin tai pienosavarastoihin halutaan tehokkuutta ja luotettavuutta. Hyllykköhissit siirtävät tavaroita varastoon ja varastosta täysin automaattisesti, mikä takaa tarkan ja tehokkaan materiaalivirran. Hissit kuljettavat muun muassa lavahäkkejä, kuormalavoja ja Euro-laatikoita, mikä asettaa omat haasteensa tavarankäsittelylaitteistolle.

Hyllykköhissien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat suuri tarkkuus ja pitkäikäisyys nopeassa ja tehokkaassa kuljetustoiminnassa. Samat vaatimukset pätevät myös hisseissä käytettäviin ohjausrulliin ja vetopyöriin.

Blicklen valikoimista löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaisiin hyllykköhisseihin, sillä tarjolla on useita erikokoisia vetopyöriä (halkaisija 75–1 000 mm) aina kantavuuteen 25 000 kg asti. Erityisesti Blickle Extrathane® -juoksupinnalla varustettu GTHN-pyöräsarja, Blickle Softthane® -juoksupinnalla varustettu GSTN-pyöräsarja, Blickle Bestthane® -juoksupinnalla varustettu GBN-pyöräsarja ja Vulkollan®-juoksupinnalla varustettu GVUN-pyöräsarja tarjoavat erinomaista kulutuskestävyyttä, suurta dynaamista kuormitettavuutta ja erittäin pienen vierintävastuksen – eli siis optimaalista suorituskykyä. Samat ominaisuudet pätevät myös hyllykköhisseissä käytettäviin ohjausrulliin, joita on saatavana 25–125 millimetrin halkaisijoilla. Pyörät valmistetaan omassa polyuretaanitehtaassa tai muovitehtaassa korkeimpia laatustandardeja noudattamalla – “Made in Germany”. Tämä mahdollistaa myös erittäin joustavan erikoisratkaisujen toteuttamisen. Oli kyse sitten erikoismitoista, puolijohtavista malleista, pyörän erikoislaakeroinneista tai erikoisjuoksupinnoista Blicklen ohjausrullat ovat osoittaneet laatunsa jatkuvassa käytössä kuljetustekniikan alalla ympäri maailman.